Cei doi au o rutină care presupune trezirea la 6 dimineața. ”Întotdeauna iau micul dejun împreună”, a povestit o sursă din anturajul lor. Meghan l-a convins încet-încet pe soțul ei să renunțe la micul său dejun tradițional, constând în șuncă prăjită, cârnați și ouă. Le-a înlocuit cu terci de ovăz, fructe, avocado și pâine prăjită.

Imediat după micul dejun, cei doi merg să alerge împreună, mai povestește sursa. După alergare, Meghan continuă cu yoga. Amerianca în vârstă de 36 de ani este pasionată de yoga, despre care spune că o echilibrează. De altfel, a avut de unde să afle totul despre yoga, din moment ce mama sa este instructor.

Programul celor doi continuă cu întâlnirile lor cu secretarii și asistenții, cei care le țin agendele. Astfel, se conturează planurile zilei și sunt puși la punct cu știrile importante ale momentului.

Meghan nu mai are voie să poarte nici ojă deschisă

Apoi, consiliera lui Meghan îi răspunde acesteia la orice întrebare are legată de protocol. Pentru Meghan lucrurile stau cu totul diferit acum, față de perioada de dinainte de căsătorie. Nu mai poate semna autografe, nu mai poate purta ojă de culoare deschisă, nu-și mai poate face selfie, nu poate să emită păreri personale sau să aibă opinii politice ori conturi de socializare.

Mai târziu Harry participă la întâlniri ale ONG-urilor și fundațiilor de care se ocupă, în timp ce Meghan se consultă cu experți în designul interior și arhitecți. Cei doi nu s-au mutat încă în luxosul Apartament 1 din Palatul Kensington. Locuiesc pe domeniu, dar într-un apartament mai modest, de două camere.

Apartamentul în care vor sta cei doi este și mărul discordiei dintre Meghan și Kate Middleton, obligată să se mulțumească cu o locuință mai mică, deși are trei copii și se zvonește că ar mai aștepta unul.

Cât despre felul în care va fi amenajat apartamentul proaspătului cuplu de soți, acesta va avea un aspect monocrom, minimalist, cu mobilă ușoară, mese de cafea cu rafturi pentru cărți, multe aranjamente florale, a mai spus sursa.

Un astfel de interior luminos a ajutat-o pe Meghan să treacă peste iernile lungi și friguroase din Canada (unde filma pentru serialul ”Suits”) și o vor ajuta pe ameriancă să supraviețuiască și zilelor posomorâte și gri din Marea Britanie, a mai spus sursa.

Citește și: