Fetele de la știri nu au o meserie care le permite să facă ședințe foto senzuale, cu care să împânzească paginile de Facebook sau de Instagram. De aceea, când mai scapă în online câte o imagine din vacanță, în care apar în costume de baie, fanii sunt cei mai încântați, iar like-urile și inimioarele curg cu miile.

Cum arată vedetele de la știri în costum de baie

Simona Pătruleasa, prezentatoarea știrilor matinale de la Kanal D, a fost cu familia în vacanță, pe Litoralul românesc. Bruneta a publicat câteva imagini cu ea în costum de baie, mândră că la 47 de ani are încă un trup zvelt și bine proporționat. Secretul ei? A eliminat pâinea și dulciurile din meniul zilnic și le-a lăsat doar ca răsfăț de weekend. Simona Pătruleasa și soțul ei, Sabin Ivanof, au împreună o fetiță de aproape 11 ani.

Citește și: Ce mare și frumoasă s-a făcut fiica Simonei Pătruleasa! Ingrid seamănă mai mult cu tati, dar e fashionistă ca mami

andreea-escaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 18

Lavinia Petrea (40 de ani), mămică a trei copii, prezintă și ea tot știrile matinale, la PRO TV. Soțul procuror o răsfață ca pe o prințesă. Deși are trei nașteri la activ, Lavinia Petrea arată ca o studentă și nu a avut niciodată oscilații de greutate. De 20 de ani de când o vedem pe micul ecran, ca reporter sau prezentatoare de știri, Lavinia e neschimbată.

Citește și: Lavinia Petrea a împlinit 40 de ani. Poză rară cu cei trei copii și misteriosul ei soț: ” Viața a fost atât de bună cu mine!”

Sunt rare ipostazele în care Andreea Esca (49 de ani) îşi dezvăluie formele la plajă. Știrista de la Pro Tv ne-a obişnuit cu imaginea ei serioasă, de la pupitrul ştirilor, dar sunt situații când se expune și altfel decât o știm. În trecut, Esca a făcut spectacol pe Instagram cu pozele dintr-o vacanță exotică.

Iuliana Pepene (31 de ani), frumoasa prezentatoare a Observatorului matinal, de la Antena 1, este absolut superbă și la știri, și în afara micului ecran. Iuliana este o blondă focoasă, care ar fi putut să facă o carieră strălucită și ca fotomodel.

Citește și: VIDEO Andreea Esca, dans nebunesc cu soțul, pe melodia „Domnișoară, domnișoară”. Vedeta PRO TV a purtat perucă de Barbie și a făcut show la Neversea

Citește și: Andreea Esca, cele mai frumoase imagini cu toată familia. Fiica ei, Alexia Eram, a absolvit facultatea, la Londra