Valentina Pelinel este un fost model care s-a bucurat de mare succes atât în țară, cât și în străinătate. Vedeta a fost căsătorită cu fostul politician Cristian Boureanu, iar anul trecut, în septembrie,  Valentina Pelinel s-a cununat cu omul de afaceri Cristi Borcea.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Ei  au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016 și  urmează să devină din nou părinți, vedeta fiind însărcinată cu gemene.  Valentina mai are doar două luni până va naște, dar continuă să pozeze sexy.

Valentina Pelinel va naște peste două luni

Cel puțin asta demonstrează ultima imagine postată de Valentina pe facebook pentru a marca ziua de naștere a soțului ei, care împlinește 49 de ani, un tablou de familie  alb-neegru perfect. Frumoasa blondă apare îmbrăcată într-o rochie mulată, neagră, alături de Cristi Borcea, îmbrăcat şi el în negru, dar şi alături de băieţelul lor, Milan.

Alături de imagine, fostul fotomodel a scris un mesaj emoționant. „Unul lângă altul, faţă în faţă, mereu împreună, chiar şi în momentele când totul părea pierdut. Uneori, viaţa bate filmul şi iubirea învinge. Iubitul meu, soţul meu, tatăl copiilor mei, partenerul şi prietenul meu, toţi în acelaşi om, pe care l-am ales şi pe care înainte de a-l iubi, îl respect şi admir. La mulţi ani, iubirea mea!”, a scris Valentina.

 

Cristi Borcea a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii: Patrick și gemenii Mihai Angelo și Antonia Melissa. După divorțul de Mihaela Borcea, omul de afaceri s-a însurat cu Alina Vidican, cu care are doi copii: Alexandru și Gloria. Cristi Borcea și Alina Vidican au divorțat la Constanța în anul 2016.  Atunci, cei doi soți s-au prezentat la notar și au pus capăt mariajului început în 2011. Recent, Cristi Borcea a fost pus sub control judiciar pe cauțiune. Este suspectat de spălare de bani.

Citește și: