Anouchka Delon este unica fiică a marelui actor Alain Delon și a moștenit de la părinții ei tot ce aveau aceștia mai bun și mai frumos. De la mama ei, fostul fotomodel  olandez și jurnalista Rosalie van Breemen, tânăra a moștenit frumusețea, grația și eleganța, în timp ce de la tatăl ei a moștenit talentul și iubirea pentru actorie, dar și privirea seducătoare a acestuia. La vârsta de doar 13 ani, ea chiar a jucat alături de tatăl ei în filmul „Le lion”.

Alain Delon si mama AnouchkeiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Deși mulți cred că Anouchka trăiește în puf, având în vedere averea și notorietatea tatălui ei, aceasta a vrut să fie independentă și să-și câștige proprii bani. Ea locuiește împreună cu soțul ei, Julien Dereims,  într-un apartament de 38 de metri pătrați din Paris, alături de un câine și o pisică. Pe ușa de la intrare au pus un panou pe care scrie „Intrarea artiștilor”.

„Oamenii îşi imaginează că locuiesc într-un palat şi conduc un Rolls. Dar trăiesc în 38 de m² cu omul meu, cu câinele şi pisica mea şi ne este bine. Vrem să ne construim împreună viaţa noastră de cuplu şi cea profesională”, a spus artista.

 

Anouchka Delon se iubește de opt ani cu actorul Julien Dereims

Anouchka Delon și Julien Dereims (31 de ani) s-au cunoscut în 2010 la un curs de artă dramatică în Paris. Acolo l-a văzut jucând și Alain Delon și l-a luat repede sub aripa lui. În 2013, l-a distribuit în piesa sa de teatru „Une Journee ordinaire”, în care tânărul comedian a jucat alături de Alain Delon și de iubita lui, Anouchka. Într-un interviu acordat revistei Close,  în 2015, marele actor avea doar cuvinte de laudă la adresa lui: „Este un băiat excepțional și țin degetele încrucișate ca să fie bine pentru Anouchka și iubirea lor să dureze până la sfârșit”, a spus Delon.

 

Anouchka Delon și Julien Dereims apar pe coperta celui mai recent număr al revistei „Paris Match”, unde au acordat un amplu interviu, iar actrița a dezvăluit că în urmă cu câteva luni au trecut printr-o mare tragedie. Nu doar că este îngrijorată pentru starea de sănătate a tatălui ei, ci ea și Julien au încercat fără succes să-și întemeieze o familie, după ce au pierdut un copil.  „În primăvară, am rămas gravidă și eram foarte fericiți. Dar am pierdut sarcina în luna august, la trei luni. Așa a decis soarta, dar nu e drept”, a dezvăluit Anouchka.

Anouchka Delon este fiica fotomodelului Rosalie van Breemen

„Desigur, când soția ta este însărcinată, tu o protejezi și mai mult, și apoi…în doar o secundă, totul se termină. Simți o durere de nedescris”, a adăugat Julien.

Anouchka Delon este fiica lui Alain Delon și a fotomodelului olandez Rosalie van Breemen. Cei doi au avut o relație de 15 ani, dar nu s-au căsătorit niciodată. Au mai făcut un băiat împreună, Alain Fabien Delon, care este și el actor.

Alain Delon mai are un fiu, Anthony Delon (54 de ani), cu singura lui soție – Nathalie Delon. Dintr-o relație extraconjugală, marele actor s-a ales cu încă un copil, Christian Aaron (Ari) , pe care nu l-a recunoscut oficial niciodată.

Citește și: