Îndrăgita actriță de telenovele a avut mereu apariții de senzație, în rochii superbe și machiaj sofisticat. Însă, în ultima vreme se pare că Thalia nu vrea să-și mai „streseze” deloc corpul. Și chiar dacă a început să ia în greutate și are, în prezent,  forme mai rotunde față de silueta silfidă care a consacrat-o, vedeta arată fabulos și așa.

 

Pentru a demonstra că se simte bine în pielea ei, Thalia a început să posteze pe Instagram imagini în care apare machiată foarte puțin,  cât mai natural, sau chiar deloc. În mod surprinzător, spre deosebire de alte vedete,  actrița arată foarte bine fără machiaj, ba chiar pare și mai frumoasă.

 

Thalia este una dintre cele mai iubite actrițe mexicane de telenovele. Ea a devenit celebră în întreaga lume după ce a jucat în filme de succes precum „Sărmana Maria” sau „Miramar”. Aceasta s-a impus și pe scena muzicală, fiind o cântăreață extrem de apreciată pentru hituri precum „Amor a la mexicana” și  laureată a Premiilor Latin Grammy și Latin Billboard. De asemenea, este și o celebră femeie de afaceri și autoare. Artista este soția mogulului Tommy Mottola, care a fost căsătorit cu Mariah Carey.

 

Citește și: