Tatăl juratului de la iUmor a împlinit ieri 62 de ani, iar fiul săiu cel mare, pentru că actorul mai are un frate, i-a făcut o urare emoționantă pe rețelele de socializare.

Zeci de mii de like-uri au venit la postarea lui Mihai Bendeac, fanii săi observând și că părintele său seamănă cu Louie Anderson! ”La mulți ani, tata! Te iubesc din ce în ce mai mult cu fiecare zi, cu fiecare an… Mulțumesc pentru felul în care ți-ai dedicat existența pentru mine, mama și Andrei.”, a scris Mihai Bendeac pe rețelele de socializare.

bendeac-si-tatal-sauSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Ce afacere are familia lui Mihai Bendeac

Mihai Bendeac se mândrește cu o familie frumoasă, însă puțini știu că mama sa, Emilia, are o afacere în Capitală. Actorul are o relație foarte bună cu părinții săi și a dezvăluit că mama sa este de meserie asistentă medicală, dar deține o afacere în București.

Mihai Bendeac, urare pentru mama sa, în care dă un detaliu intim și dureros. Care este adevărul despre nașterea lui

„Din bani, de-a lungul timpului, maică-mea are un cabinet stomatologic, care, atenție, să nu te gândești că este o clinică. Este într-un apartament de două camere, de trei, pardon. Și avem două apartamente în chirie.

Pe Bulevardul Chișinău este cabinetul, și mama, săraca, a albit de cât timp există cabinetul respectiv, pentru că ea întotdeauna a trăit cu această chestie în minte: Doamne, dacă se întâmplă vreodată ceva aici, toată lumea o să știe că sunt mama lui Mihai. Cât a muncit copilul ăsta toată viața să îi stric eu imaginea….

Maică-mea sună pacienții seara, înainte să se culce. E foarte, foarte tare”,a declarat Mihai Bendeac, în cadrul unui podcast.

Vezi și Cum arată fratele lui Mihai Bendeac, mai mic cu 18 ani!

Citește și:

Cine sunt primii 18 artiști și sportivi care au acceptat provocarea „Splash! Vedete la apă!”

Soprana Angela Gheorghiu, declarație controversată: „Nu datorez nimic României. Nu am fost susținută de acest stat niciodată în cariera mea!”