Judecând după frizura tatălui, ai dedus bine că mogâldeața ar trebui să aibă undeva în jur de 50 de ani. Și așa și este. Iar mogâldeața asta acea să ajungă peste ani una dintre cele mai mari cântărețe din lume. Și actriță, pe deasupra.

cu-50-de-ani-in-urmaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Iar dacă nu ai ghicit despre cine este vorba, află că e nimeni alta decât Jennifer Lopez, acum mamă, la rândul ei.

Fotografia a fost postată pe Instagram chiar de către artistă, zilele trecute, de Ziua Tatălui. Vedeta a postat și un mesaj emoționant că tre acesta: ”Tati, nu există suficiente cuvinte care să descrie ce însemni pentru mine…Te iubesc pentru totdeauna…în toate felurile!

Pentru toți tații minunați din lume, care sunt alături de copiii lor în fiecare zi!! Ești necesar, apreciat și iubit mai mult decât ai crede. Astăzi te sărbătorim!”.

Jennifer Lopez este foarte apropiată de părinții săi, David și Guadalupe, care au crescut-o în Bronx, alături de surorile Leslie și Lynda. Chiar dacă părinții ei au divorțat, după 33 de ani de căsătorie, ea le acordă aceeași atenție la amândoi.

Mama și surorile lui Jennifer Lopez apar mai des în lumina reflectoarelor, însă tatăl vedetei, David Lopez, este mai discret. Cu toate acestea, el a însoțit-o pe artistă la multe evenimente importante din viața sa. David Lopez a fost alături de Jennifer la multe premiere de filme, la deschiderea reședinței sale din Las Vegas și la ceremonia de primire a unei stele pe celebra alee Hollywood Walk of Fame.

Au existat situații când Jennifer Lopez a intervenit pentru a-și apăra tatăl în fața gurilor rele. În 2007, artista a oferit câteva comentarii, după ce au apărut diverse discuții legate de religia tatălui ei. „Tatăl meu este scientolog de 20 de ani. Este cel mai bun om pe care îl cunosc în viața mea și, așadar, este ciudat pentru mine că oamenii vor să-l prezinte într-un mod negativ”, a declarat ea atunci.

Vezi și Tu știai că Jennifer Lopez are două surori? Cum arată acestea, dar și mama lor

Citește și:

Ce spune Gabriela Firea despre faptul că după opt luni de la moartea soțului s-a recăsătorit

După ce l-a părăsit logodnica, s-a întors la fosta soție. Cum a fost surprinsă vedeta