Aflată în Dubai, Brigitte Pastramă și-a făcut timp să se întâlnească cu surorile sale. Ce-a ieșit a postat pe rețelele de socializare, smulgând o sumedenie de aprecieri. Asta, pentru că cele două sunt incredibil de frumoase.

Cele trei nici că ar putea fi mai diferite. În timp ce Brigitte nu renunță la brunet, care o prinde de minune, surorile sale sunt ambele blonde, culoare care le prinde de minune.

doua-blonde-si-o-brunetaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Cristina Szeifert, care are o afacere în Timișoara, este cu patru ani mai mică decât Brigitte și a făcut cunoștință cu celebritatea în urmă cu mai mulți ani, fiind invitată la diferite emisiuni mondene, unde a vorbit despre viața ei. Cristina locuiește la Londra, după cum scrie pe pagina ei de Facebook, și este un psiholog apreciat. Mai mult decât atât, ea este pasionată de modă și pictură.

Cu părul în valuri, cu un zâmbet larg, ochelari de soare ”ultima fiță” și un trup tras prin inel, îmbrăcat în rochie neagră, mulată pe corp, Cristina e o adevărată apariție, în stare să concureze oricând cu orice vedetă autohtonă și nu numai.

Dacă Brigitte și Cristina au fost văzute la televizor, în diferite emisiuni, cealaltă soră a lor, Gabriela Szeifert, care este și mai tânără, nu este prea cunoscută. Ea are foarte puține fotografii și pe rețelele de socializare, fiind parcă mai prezentă în imaginile pe care le postează surorile ei decât pe propriul ei cont de Instagram sau Facebook.

Cristina și Gabriela, cele două surori ale lui Brigitte, seamănă foarte mult între ele, ambele având ochii albaștri și părul blond, chiar dacă una în buclat, în timp ce cealaltă cârlionțat.

Brigitte Pastramă se mută definitiv în Dubai

Cele trei s-au văzut în Dubai, acolo unde Brigitte Pastramă și-a cumpărat locuința mult dorită.

Brigitte Pastramă a declarat recent la Antena Stars că din septembrie se va muta definitiv alături de familia ei în Dubai și susține că a făcut sacrificii mari pentru achiziționa locuința.

”Sper ca Florin să se acomodeze aici și îmi doresc din septembrie să mă mut împreună cu fata mea, care va studia aici. O să-i caut o școală aici, cu ajutorul lui Dumnezeu. Astăzi am avut hand-over-ul, adică asta înseamnă prima inspecție, și cu ajutorul lui Dumnezeu, până la sfârșitul lunii, poate ne vom muta în casa noastră.

Eu le-am făcut singură (n.r. actele pentru Dubai). Eu, da, le-am făcut singură. Am vândut un apartament aici și mașina, ca să pot lua casa asta. Și, da, toți banii pe care i-am avut vreau să-ți spun că i-am băgat aici.

Am avut foarte, foarte multe poticniri. Pentru că mie, când am ajuns aici, la 3 săptămâni au mi-au fraudat toate cardurile, au încercat niște hackeri să-mi ia banii de pe ele. Deci nu a fost foarte ușor.” a declarat Brigitte Pastramă.

Vezi și Brigitte Pastramă a dezvăluit cum și-a salvat căsnicia cu Florin. A fost iar la un pas de divorț: ”Eu am absolut totul”

Citește și:

Cum arată noul apartament al Oanei Radu. Vedeta și-a prezentat locuința: Are cadă cu senzori și câte și mai câte! (VIDEO)

Oana Roman, tot ce nu s-a spus despre trecutul și prezentul mamei ei, Mioara Roman: „Mama suferă de degenerare cognitivă”