Linda Gray a devenit celebră în întreaga lume pentru rolul lui Sue Ellen din celebrul serial „Dallas”, ce era urmărit cu sufletul la gură și de milioane de români. Anul acesta a împlinit 79 de ani, dar frumoasa actriță nu-și arată deloc vârsta.

Cătălin Măruță, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Andra. Sunt căsătoriți de 10 ani, dar se iubesc ca în prima ziSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Kate Middleton, o mămică de nota 10. Cum a fost surprinsă alături de micul prinț Louis!

Linda Gray nu-și arată deloc vârsta

Frumoasa actriță demonstrează încă o dată că vârsta este doar o cifră. Ajunsă la 79 de ani, fanii sunt șocați de cât de bine arată  și nimeni nu-i dă mai mult de 50 de ani. Linda este foarte activă și participă frecvent la evenimente mondene. Îmbrăcată într-o rochie neagră, lungă, elegantă,  cu mâneci de dantelă, Linda Gray a afișat o siluetă de invidiat și a atras toate privirile, în urmă cu câteva luni când a apărut  pe covorul roșu, în Los Angeles, California, la cea de-a șasea ediție a galei de decernare a premiilor Make-Up Artists & Hair Stylists Guild, Sindicatului Artiștilor din industria machiajului și a coafurilor.  Actrița pare să fi descoperit elixirul tinereții și în ciuda vârstei sale este plină de energie și la fel de frumoasă ca pe vremea când juca în serialul care a consacrat-o.

Linda a jucat în „Dalass” rolul lui Sue Ellen, șoția alcoolică a demonicului J.R. Ewing, unde reușea să cucerească de fiecare dată atenția telespectorilor, care urmăreau problemele din mariajul lor tumultuos cu sufletul la gură.

Linda Gray a fost surprinsă în ultima vreme în compania lui Patrick Duffy, celebrul  Bobby Ewing. Linda s-a apropiat foarte mult de Patrick, după ce acestuia i-a murit nevasta, iar publicațiile de peste Ocean susțin că între cei doi ar fi  ceva mai mult decât o prietenie, iar imaginile cu ei vorbesc de la sine.

Citește și: