Speak, căci el e piciul din fotografie, cel cu mâna în ghips și un deget în gură, a umblat în sertarul cu amintiri și a scos la iveală o imagine cu el așa cum arăta în copilărie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SPEAK (@iamspeak)

”Frate-miu: premiant cu coronita. Eu: mana rupta si degetu in gura…. am fost amarat rău”, scrie el într-o notă amuzantă în dreptul instantaneului alb-negru, în care apar și părinții săi.

”Năzdrăvan de mic”, ”Îi semeni foarte mult tatălui tău”, ”Doamne, ce semeni cu tatăl tău”!, ”O familie frumoasă”, ”Ai fost cuminte de mic”, ”Ești un drăguț”, ”Ce figură ești, de mic ieșeai în evidență”, au comentat imediat internauții la postarea lui Speak.

Dacă atunci era de-o șchioapă, acum Speak, un bărbat în toată puterea cuvântului, urmează să devin soț. Într-un interviu recent, acesta a posvestit despre pregătirile de nunta cu Ștefania.

speak, in copilarieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

”Este un moment pe care îl așteptăm amândoi, însă încă nu ne-am gândit la asta din cauza vremurilor grele prin care trecem.

Este clar că la nuntă ne dorim alături toată familia și toți prietenii, iar asta este imposibil în vremea restricțiilor. Așa că tot ce știm este ca va fi un eveniment important atât pentru mine, cât și pentru Ștefania, mai departe așteptăm să se îndrepte lucrurile și să putem să ne dăm frâu liber imaginației în ceea ce privește cum va arăta cununia.

Dar vă dați seama că ea este șefa pe decorațiuni, că eu n-am simț estetic așa dezvoltat ca ea”, a spus artistul.

Întrebat dacă este la fel de entuziasmat ca viitoarea sa soție, Speak a afirmat: ”Sigur că este, ar fi și culmea să nu fiu, însă nu sunt eu foarte bun la exteriorizarea trăirilor de genul ăsta, sunt mai bălan eu, așa, dar cert este că sunt fericit la gândul că se va întâmpla și acest lucru la un moment dat”.

Vezi și Câte operații estetice are Ștefania, iubita lui Speak. Cum arăta înainte de a fi celebră

Citește și:

Câte kilograme are acum Raluca Bădulescu, la câțiva ani de la operația la stomac: ”Am înălțimea de 1,73 cm, deci…”

Anna Lesko, despre mama ei, internată în spital cu complicații după Covid-19: „Este complet schimbată”