Nu și cântărețul nostru. Tânăr, frumos, în floarea vârstei și succesului, îndrăgostit și având alături una dintre cele mai frumoase femei din România, conștient de toate calitățile lui, artistul nostru a postat pe rețelele de socializare o fotografie care îi face mai puțină ”cinste” decât altele.

”Aici aveam numele de scena „Sfeark”! #moarteapasiunii #eueram #aveampiatralasfarc”, a scris nimeni altul decât Speak pe Instagram, în dreptul fotografiei care îl înfățișează gol până la mijloc, la plajă.

Deși e clar că nu era în cea mai bună formă a lui, Speak a îndrăznit nu doar să publice instantaneul, ci chiar să se ia el însuși peste picior.

Ceea ce, în final, au făcut și fanii, văzând că Speak are așa o doză sănătoasă de umor. Peste 32.000 de aprecieri și comentarii unul și unul au venit în timp record. Cel mai savuros a fost cel venit din partea lui Răzvan Fodor, care nu s-a cenzurat deloc: ”Nu am văzut așa biberoane în viața mea”.

Fanii celor doi s-au tăvălit pe jos de râs. ”Bad Bunny de Vaslui” – l-a catalogat imediat cineva pe Speak.

”Dacă mai slabeai un kg, erai invizibil”, i-a scris altcineva. ”Bro, aveai corp de radiografie”, e concluzia unui alt prieten virtual.

Realitatea e însă că Speak s-a schimbat mult de atunci. Poate și datorită acestui fapt e atât de împăcat cu trecutul său. ”Sunt și eu curioasă care din celelalte vedete au tupeul sa arate astfel de poze ca și tine??? Ești cel mai tare, ferice de cei ce stau în preajma unor astfel de persoane ca tine. Ești AAAADOOORABIL în tot ceea ce faci😘😘”, i-a scris pe bună dreptate cineva.

Vezi și Mulți au spus că e doar un moft, dar iată că Speak și Ștefania au făcut 4 ani de relație. Declarația lui de iubire și primele poze făcute de îndrăgostiți împreună, în 2017!

Citește și:

Ramona Păuleanu, însărcinată în 7 luni, cu gemeni, a părăsit Știrile Pro Tv: „Mi-au dat ăia mici tot felul de emoții”

Fetița Majdei Aboulumosha a împlinit 8 ani! Cum arată micuța și ce urare emoționantă i-a făcut mama ei