Cuplul au petrecut vacanța la mare, iar unul dintre momentele de relaxare a fost imortalizat. Actorul a publicat pe rețelele sociale o imagine în care apare alături de soția sa, pe plajă.

Rodica Mihăiescu e zâmbitoare și poartă un costum de baie negru, întreg, cu pălărie și ochelari de soare.

Cum și-a cunoscut Mugur Mihăescu soția

Rodica Mihăescu, în vârstă de 52 de ani, este o prezență discretă în spațiul public. Într-un interviu pentru Acces Direct, Mugur Mihăiescu a recunoscut că a povestit că a cunoscut-o pe soția lui în liceu, iar câțiva ani mai târziu au decis să se căsătorească.

„Eram colegi de liceu. E mai mică decât mine cu 2 ani. Întâmplător, am dat la aceeași facultate. Ne știam din liceu, ne cunoșteam atât de bine. Mă surprinde și acum într-un mod plăcut.

Știam ce ne poate capul unul altuia, după ani în care am interacționat unul cu altul și am frecventat aceleași cercuri. Am zis hai să încercăm”, a povestit actorul.

Mugur Mihăiescu, despre fenomenul Vacanța Mare

În cadrul aceluiași interviu, Mugur Mihăescu a mărturisit că avea 22 de ani când a început proiectul care avea să-l facă celebru. Nu și-a imaginat niciodată că show-urile vor deveni atât de îndrăgite de public.

Artistului nu îi venea să creadă cât de repede vindeau biletele la spectacole, în numai câteva ore. “Înseamnă că eram buni pe ceea ce făceam”, exclamă acum, la ani distanță, actorul.

Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu scriau împreună textele și mai jucau cu alți doi colegi.

Initial, fiind din Craiova, Mugur a stat în gazdă în Drumul Taberei și apoi și-a cumpărat apartament în Capitală pentru că avea multe proiecte. În anul 2004 Mugur Mihăiescu a construit casa în care stă acum.

Despre personajele care au făcut istorie, Mugur povestește că sunt inspirate din realitate. Garcea a fost ideea lui Radu Pietreanu, inspirat după un polițist pe care îl știa din copilărie.

În prezent, una dintre marile sale pasiuni ale lui Mugur Mihăescu este golful, sport pe care l-a învățat din întâmplare. Acum joacă zilnic golf și îi place foarte mult să și pescuiască.

Vezi și Ce familie frumoasă are Mugur Mihăescu. Fiica lui este superbă!

Citește și:

Mădălina Ghenea, noi imagini cu fiica ei. Charlotte îi seamănă leit

Hayley Hasselhoff nu moștenește trupul perfect al celebrului său tată. Cu toate acestea este model