Mihai Petre și soția lui, Elwira, se pregătesc să devină părinți a doua oară. Soția celebrului corefrag este însărcinată în opt luni, iar recent le-a arătat fanilor cât de mult i-a crescut burtica, făcând publică o nouă imagine pe contul de Instagram.

„Devine mai mare. #aşteptând bebeluşul #vacanţă #8 luni de sarcină #mămică fericită #familie”, a scris Elwira pe contul său de Instagram.

17626358_1146904492103378_4898549998594252814_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Mihai Petre şi Elwira mai au împreună o fetiţă, Catinca, în vârstă de șase ani,  și micuța va fi cea care va alege numele surioarei sale.

Citește și: Feli a dezvăluit cine este tatăl fetiței ei și ce nume va avea micuța. Când va naște artista și ce spune despre nuntă

Mihai Petre și Elwira formează un cuplu de 18 ani

„Ne gândim încă la nume. Avem o listă întreagă de nume. Acum trebuie să luăm în considerare şi punctul de vedere al Catincăi.  Le scriem pe toate şi o să ne hotărâm la un moment dat”, a spus Elwira Petre.

„Catinca propune niște nume de desen animat fantastice. Vom găsi până la urmă o variantă cu care să fim toți fericiți, o variantă care să fie și românească-polonă ”, a precizat și Mihai.

Elwira, de origine poloneză,  și Mihai Petre au împlinit anul acesta 18 ani de relație și 10 ani de căsnicie, însă cei doi par la fel de îndrăgostiți ca la început.

Cei doi s-au cunoscut în Republica Moldova, după ce amândoi au rămas fără parteneri de dans. „Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză, ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru- în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut, eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca tine. Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu”, a declarat Mihai, într-un interviu mai vechi pentru Adevărul.

Citește și: