Cel mai cunoscut actor de comedie,  Adam Sandler, este un om împlinit. Nu doar că are succes în carieră, ci are și o familie superbă. El este căsătorit cu actrița Jacqueline Titone din 2003, după patru ani de relație.

Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare de la „Big Daddy”, în 1999. Jacqueline a avut un rol minor în film, iar poate mulți nici nu au remarcat-o, jucând rolul unei chelnărițe,  dar l-a cucerit pe actor imediat, între ei fiind vorba despre dragoste la prima vedere, iar el i-a propus să iasa la o întâlnire.

Cum arată soția lui Adam SandlerSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

De atunci au devenit de nedespărțit. Jackie s-a converit chiar și la iudaism, religia lui Adam, de dragul acestuia, se înțeleg perfect atât în viața personală, cât și pe plan personal, ea jucând în numeroase filme alături de acesta.

Adam și Jackie au două fete. Prima lor fiică, Sadie, a venit pe lume în mai 2006. În noiembrie 2008 s-a născut a doua lor fiică, Sunny.

Jacqueline a cochetat cu modelingul din copilărie, iar după ce a terminat liceul  a plecat în Brazilia, devenind fotomodel internațional.

Adam Sandler a povestit într-un interviu că a avut mari emoții când a cerut-o în căsătorie, dar răspunsul a fost afirmativ, iar toată lumea i-a felicitat.

„Am jucat baschet după-amiaza aceea, în incercarea de a ma calma. Apoi, m-am urcat în mașină și am început să mă pregătesc, să vorbesc cu voce tare ca să mă asigur că spun ce trebuie. M-am descurcat bine. Imediat după ce am întrebat-o, și-a sunat mama și bunica și le-am auzit cum ne felicitau și aplaudau prin telefon”,  a povestit actorul.