Pe Pepe îl știe toată lumea și nu mai are nevoie de nicio prezentare, însă puțini știu că el are și o soră. E pasionată de muzică și e foarte frumoasă.

Pe sora artistului o cheamă Rebeca, are 17 ani și visează să calce pe urmele fratelui său celebru, fiind pasionată de muzica. Chiar dacă nu au o relație foarte apropiată, adolescenta susține că îl respectă pe artist și a simțit iubirea lui.

„Chiar dacă nu a fost lângă mine fizic tot timpul. Tot am simţit iubirea lui şi l-am respectat întotdeauna. Sunt fiica lui Ion Pascu şi întâmplător sora lui Pepe”, a declarat adolescenta în emisunea Acces Direct.

sora pepe 3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Rebeca și Pepe sunt frați de tată. Mama fetei a avut o relație de 20 de ani cu Ion Pascu. Adolescenta nu își cunoaște toți cei șase frați și și-ar dori să se reunească, la un moment dat și își dorește foarte mult ca artistul să o susțină în cariera muzicală.

„Eu mi-aş fi dorit doar susţinerea sa morală. Să zică «uite, aici, Rebeca, falsezi, aici nu eşti pe ton, aici eşti bine! Încearcă c-o să reusesti» , am mai spus adolescenta.

Rebeca a dezvăluit chiar că s-a întâlnit cu Pepe și fosta lui soție, Raluca, și că a fost la mall cu el.

Ea a fost foarte impresionată de atitudinea celor doi și s-a bucurat că au putut petrece timp împreună. Mai mult, a declarat despre Raluca Pastramă că este o persoană foarte deschisă și sociabilă.

Mama Rebecăi, femeia care a trăit împreună cu tatăl lui Pepe 20 de ani, declară ca a avut o poveste de iubire frumoasă cu acesta, dar și-ar fi dorit mai multă atenție pentru fiica sa.

Avea 20 de ani, când s-a îndrăgostit de Ion Pascu, tatăl lui Pepe. Bărbatul avea 45 ani, era căsătorit şi avea deja şase copii. Însă, nimeni şi nimic nu a împiedicat-o pe Mădălina să îşi dorească să fie fericită alături de omul iubit, despre care spune că a fost dragostea vieții ei.

Citește și:

Doinița Oancea a izbucnit în lacrimi, în direct: „Am avut un sfârșit de an dureros. A început la fel de prost”

Julia Chelaru ia măsuri: ”Lumea a remarcat că am mai pus câteva kilograme”. Nu intră la cură, ci la bisturiu. Ce operații va face artista