Chiar și așa, nici măcar distanţa nu a reuşit să distrugă legătura strânsă dintre ele. Este vorba despre Carmen Trandafir și sora ei, Sorina. Cele două mai au un frate, Răzvan Trandafir, ex-No Comment.

Recent, chiar de ziua Sorinei, artista a postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii în care apar cele două, în diferite etape ale vieții.

“Suntem două suflete într-unul singur de când am apărut pe lumea asta. Eşti “vinovată” de multe întâmplări frumoase din viaţa mea. Ţi-am fost alături cand te-ai căsătorit departe de ţară şi ţi-am botezat fetiţa cu cea mai mare bucurie. Mă enervezi la fel de tare când mă lauzi ca atunci când mă critici.

M-ai iertat de fiecare dată atunci când eram bosumflată şi continui şi acum să o faci, ştii că mă alint doar. Zâmbeşti şi îmi spui că o să-mi treaca. Şi îmi trece. Te iubesc şi te iubim foarte tare pentru că eşti atât de bună, atât de calmă, pentru că eşti cea mai dragă soră, fiică, mamă şi soţie. La mulţi ani, Sorina!”, a scris Carmen Trandafir pe Instagram.

CArmen-Trandafr-si-sora-ei-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Carmen Trandafir este căsătorită din 2011 cu celebrul comentator sportiv Emil Grădinescu (în vârstă de 61 de ani). Cei doi au împreună o fetiță, care e copia fidelă a mamei sale.

Vezi și Carmen Trandafir a aniversat 10 ani de căsnicie. Fotografii nemaivăzute de la nuntă

Citește și:

Nu se mai ferește. Ioan Gruffudd s-a afișat în public pentru prima oară cu iubita lui. Soția lui e devastată

Cum a ajuns Gina Pistol în televiziune: „Zici că povestesc din altă viață”. Care a fost emisiunea care a lansat-o