Carmen Chindriș, artista care alături de formația „Taraful Rutenilor” a răsturnat clasamentele Youtube-ului, a avut întotdeauna o frumusețe aparte.

Se află în showbiz de ani buni și are un repertoriu impresionant, dar abia de anul acesta Carmen Chindriș, solista care cântă împreună cu „Taraful Rutenilor”, a devenit celebră în toată țara cu melodia „Ziua-n care tu m-ai sărutat”, cu care a rupt toate topurile.

Carmen Chindriș s-a născut în Sighetul Marmației și a început să cânte de la vârsta de 7 ani. Artista are un repertoriu impresionant de melodii, în 11 limbi: engleză, franceză, italiană, spaniolă, sârbă, română, portugheză, greacă, japoneză, maghiară și rusă. A studiat la Academia de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, secția de Canto. Știe să cânte la chitară, iar în trecut a făcut parte dintr-un ansamblu de muzică populară.

carmen si tarafulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Succesul exploziv pe piața muzicală a venit, însă, anul acesta, când ea și formația sa, au scos melodia „Ziua-n care tu m-ai sărutat”, la care au în acest moment aproape 30 de milioane de vizualizări pe Youtube și face senzație pe tik-tok.

Într-un interviu acordat unei televiziuni, solista a declarat că numărul oamenilor care îi ascultă a crescut, într-adevăr, după ce au scos melodia cu pricina: „Noi am început în 2016 cu Taraful Rutenilor şi am încercat cu un total alt stil, interbelic. Mai multă lume ne apreciază după această piesă. (…)Atunci când compunem versurile ne gândim la un subiect comun, cunoscut de toată lumea, în care să se regăsească cât mai mulţi oameni.”, a menționat Carmen.

Carmen Chindriș nu impresionează doar cu vocea ei, ci și cu frumusețea ei naturală. Această atrage apreciarea fanilor pentru simplitatea ei pe care o emană la fiecare apariție. Chiar dacă am înceăut să o vedem des la televizor, Carmen preferă un look cât mai natural, purtând haine simple și nu apare cu gene false, păr vopsit sau buze injectate ca alte dive. După cum se observă în pozele mai vechi de pe pe contul acesteia de Instagram, cântăreața și-a păstrat în totalitate stilul, pe care îl avea și înainte să devină cunoscută.

Carmen s-a alăturat Tarafului Rutenilor, din 2016. Rutenii fac parte din ramura slavilor, desprinsă din marele trunchi indo-european. Există o teorie care susține că rutenii sunt urmași ai unor populații celtice slavizate. Alături de Livius Lauruc s-a format Taraful Rutenilor, iar nucleul acestora este compus din 8 instrumentiști. Având în vedere că membrii tarafului fac parte din culturi diferite, acest aspect le permite să abordeze, cu ușurință, mai multe stiluri muzicale si să creeze un stil propriu. Aceștia au devenit și favoriții vedetelor, ei au fost invitați să cânte recent la nunta lui Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, dar și a Roxanei Ionescu cu Tinu Vidaicu.

Citește și:

Emoții mari pentru Gabriela Prisăcariu, însărcinată în ultimul trimestru: „M-am trezit la ora 4 cu dureri, copilul se mișca…”

Actorul Ion Caramitru a fost internat de urgență. Cum se simte în prezent, la 79 de ani