Lavinia Pîrva a împlinit recent 37 de ani și, cu această ocazie, a publicat o fotografie cu ea, alături de părinții și fiul său.

Fanii au putut observa cât de mult seamănă soția lui Ștefan Bănică cu mama ei și cât de bine se ține aceasta pentru vârsta ei.

Stela Pîrva, mama Laviniei, se menține într-o formă de zile mari. E brunetă și se poate vedea de unde a moștenit Lavinia pomeții superbi.

În imaginea publicată de soția lui Ștefan Bănică pe contul ei de Instagram se observă și un mesaj înduioșător venit din partea părinților brunetei, recunoscători pentru fata lor.

Mesajul acestora poate fi citit pe fotografia postată de vedetă pe Instagram.

„Vă mulțumesc pentru ceea ce sunt eu astăzi”, le-a transmis la rândul său Lavinia Pîrva părinților ei.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică au devenit soț și soție în anul 2017. Bruneta i-a dăruit artistului un băiețel pe nume Alexandru, în 2019.

Recent, Ștefan Bănică a vorbit despre viața de familie, în cadrul podcastului Fain și Simplu al lui Mihai Morar. Artistul a mărturisit că de acolo-și ia energia, din familia sa.

„Viața personală… pentru mine trebuie să fie ca o baterie din care îmi iau energia înapoi… îmi iau încărcătura de care am nevoie din sânul familiei mele, apoi mi-o iau de la public… dar… viața personală… nu este întotdeauna cum ți-o dorești sau cum ți-o planifici… tu ai niște nevoi, celălalt are alte nevoi… echilibrul este extrem de important…

trebuie s-o încarci… bateria familiei are mai multe prize… mai multe surse de încărcare… ea trebuie să fie încărcată din toate părțile… ești ok… în momentul în care nu conștientizezi chestia asta, întotdeauna vor fi regrete”, a spus Ștefan Bănică.

Vezi și Cum a slăbit și cum se menține în formă Lavinia Pîrva. ”Chestia cu mâncare nu-mi iese, pentru că eu sunt foarte pofticioasă”

Citește și:

Nu se mai ascunde. Kim Kardashian s-a afișat, în public, de mână cu noul iubit

Unul dintre membrii trupei 3 Sud Est a devenit tată din nou, la 45 de ani!