Soția lui Ștefan Bănică Jr.  a dezvăluit că atunci când se află în preajma celei care i-a dat viață, tot se simte o fetiță mică. Extrem de mândră de mama sa, artista a publicat o imagine cu femeia care i-a dat viața.

Lavinia a postat o imagine în care apare alături de mama ei, Stela, cu care se înțelege de minune. Cele două apar în fotografii foarte relaxate, cochete și îmbrăcate lejer.

„Lângă mamă ești din nou copil…”,a scris artista la imaginea cu mama ei.

 

Meghan Markle, declarație scandaloasă după ieșirea din familia regală: „E cel mai bun lucru care i se putea întâmpla lui Harry”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr., căsătorie în mare secret

Astfel, se poate observa cu ochiul liber de unde a moștenit artista frumusețea. Fanii au reacționat imediat și au observat și ei că cele două sunt ca două picături de apă. Soacra lui Ștefan Bănică Jr. arată excepțional, motiv pentru care nici nu își arată vârsta pe care o are.

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva s-au căsătorit, în mare secret , în urmă cu trei ani, în Bulgaria, iar în urmă cu un an au devenit părinții unui copil minunat pe care l-au numit Alexandru Bănică.

 

Citește și: