Adela Popescu a publicat pe Instagram imagini de la petrecerea de botez a fiului ei, Adrian. Micuțul a fost creștinat abia cum, la vârsta de 10 luni, după câteva amânări din cauza pandemiei de coronavirus. O mulțime de vedete au fost prezente alături de familia Vâlcan, printre care Laura Cosoi, Dana Rogoz, Alina Chivulescu, soții Răzvan și Irina Fodor, Mihai Morar și familia, producătoarea TV Ruxandra Ion, Criss Ciobănașu și mulți alții.

Citește și: Adela Popescu, 30 de poze superbe de la botezul fiului. Decor de vis și ploaie de vedete

Citește și: Adela Popescu, probleme cu cei 3 copii: „Absolut toate mamele trec prin asta”. Ce i-au răspuns alte vedete

Cum arată soacra Adelei Popescu

În pozele publicate pe Internet, prezentatoarea de la „Vorbește lumea” ne-a prezentat și familia ei extinsă: părinții, Doina și Doru Popescu, frații, Călin și Bogdan Popescu, pe nașa ei de botez, pe verișoara Ioana Scărlătescu, cea care e și nașa lui Adrian, dar și pe soacra ei, mama lui Radu Vâlcan. Aceasta din urmă este o femeie cochetă și frumoasă și are o relație excelentă cu nora, dar și cu cuscra. Și mama Adelei a atras toate privirile la botez prin eleganță și frumusețe.

De altfel, cele două bunici sunt un real sprijin pentru Adela și Radu, care au trei copii și job-uri solicitante în televiziune. Adela Popescu și Radu Vâlcan lucrează la posturi TV concurente. Adela este prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” (PRO TV), iar Radu Vâlcan prezintă „Insula iubirii”, la Antena 1.

frati-adela-popescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Adela Popescu, primele despre botezul mezinului Adrian

„Doamne, ce frumos a fost botezul tău, mai, Adrian!
După Paște ne-am hotărât brusc că trebuie musai să îl botezăm pe micuț, să nu așteptăm să între la grupa pregătitoare.
Prima dată am amânat botezul lui cu doar trei zile înainte, pentru că am fost testată pozitiv. Și apoi a urmat valul doi, trei, așa că a ajuns micuțul să facă zece luni.
Și, că să înțelegeți, hotărâți așa cum am fost, am stabilit mai întâi data. Doar atunci era liberă nășica lui, Ioana Scărlătescu. Așa că am sunat invitații să ne asigurăm că pot și abia după am început să căutăm locație, flori, biserică etc. Cu doar zece zile înainte.
Din momentul în care a intrat Ivona Nenu (n.r. prietena Adelei, organizator de evenimente) în schemă am știut că e că și rezolvată treaba. Și a fost.
Adrian a avut cea mai tare petrecere. Cea mai frumoasă zi. Cel mai frumos liliac. Cea mai tare atmosferă. A fost de poveste. Una cu «Cei trei purceluși». Cum altfel?!”, a scris, pe Instagram, prezentatoarea de la „Vorbește lumea” (PRO TV).