Un zâmbet larg, o privire jucăușă, așa e și acum, când amintirea zilelor în care era șoim al patriei e foarte departe.

”Poza de profil din 89’” – așa a scris artistul nostru pe rețelele de socializare, alături de fotografia în care ne arată un crâmpei din copilăria sa.

Iar dacă nu știi cine e în instantaneu, afșă că numele său din buletin e Andrei Tiberiu Maria. S-a născut pe 27 iulie 2983 în Pitești, județul Arges, și a fost un copil agitat, care nu stătea locului o clipă, așa după cum singur recunoaște.

În copilărie era fan Michael Jackson și avea toate albumele sale. „Am crescut cu muzica Regelui muzicii pop, știu absolut toate cântecele pe care le-a scos vreodată”, dezvăluia Smiley, căci despre el este vorba.

Primul său album l-a scos la vârsta de 17 ani, alături de prima trupă în care a performat Millenium 3, iar primii pași către succes i-a făcut în componența trupei Simplu, unde a fost invitat de către CRBL. Puțină lume știe însă că Smiley și-ar fi dorită să facă parte din trupa Akcent, unde nu a reușit însă să intre.

Datorită atitudinii sale joviale, Andrei a primit de la colegii de trupă porecla de „Smiley”, pe care o folosește și în prezent ca nume de scenă.

Vezi și Smiley a împlinit azi 38 de ani! Cel mai frumos mesaj e chiar cel scris de el!

Citește și:

Ed O’Neill, actorul care l-a interpretat pe Al Bundy, a împlinit 75 de ani. Cum arată azi

Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 17 ani! Ce mesaj i-au transmis tatăl ei și iubita lui, Daliana Răducan