Vezi și Ce se întâmplă în prezent între Luminița Anghel și băiatul adoptat. Cei doi nu și-au vorbit timp de 7 ani

Filip a moștenit perfect trăsăturile celebrei sale mame și e lumina ochilor acesteia și a soțului ei, Silviu Dumitriade. A venit târziu, când mama sa avea 42 de ani și se afla la al treilea mariaj. A venit ca o minune, când artista nu mai spera.

”Filip a venit pe lume când eu aveam 42 de ani și el m-a ținut și mă ține tânără în continuare.

Acum avem un membru nou în familie, un animal de companie și îmi dă de lucru ca un bebeluș. Filip și-a dorit foarte mult sa aibă un cățel și ne-am hotărât sa ii oferim acest dar, având în vedere că majoritatea activităților sunt închise.

Tatăl lui i-a dat libertatea de la început, de când era mic, să decidă singur și sa își asume singur dacă a greșit și acum este foarte echilibrat”, declarat artista recent, în plină pandemie.

baietelul-cantareteiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

A treia oară a fost cu noroc

Recent, vedeta a sărbătorit 10 de ani mariaj și a făcut mai multe declarații. ”Date fiind circumstanțele, nu ne-am permis să organizam o petrecere foarte mare. Eu am foarte mulți prieteni din muzică, cântăreți, colaboratori, iar acum nu am avut posibilitate să îi chem pe toți și am decis sa facem o petrecere mica în familie.

Am făcut un grătar, deși a fost rece, m-am dus dimineața sa cumpăr un tort și am stat acasă, ne-am uitat la filme. La noi zilele de naștere țin trei zile, mai ales ca noi am sărbătorit și 10 ani de căsătorie.

În urmă cu 10 ani, ne-am căsătorit pe malul mării, atunci eram și însărcinată. De fiecare dată când este ziua mea de naștere sărbatorim și aniversarea noastră”, a povestit Lumnița Anghel, citată de spynews.ro.

Artista a fost căsătorită în trecut cu Marcel Pușcaș și cu Dragoș Anghel. Și actualul său partener de viață a trecut prin două divorțuri.

”Având în vedere experiențele din trecutul meu, în sensul ca am mai fost căsătorită, as putea spune ca a treia încercare a fost cu noroc. Și el spune la fel pentru ca și la el a fost a treia căsătorie.

Ne-am regăsit, trăim într-o armonie puternică, într-o liniște și pace extraordinară.

Omul este în căutarea iubirii toată viata lui. Eu cred ca orice om poate iubi și se poate îndrăgosti la orice vârstă și spun asta din propria mea experiență. Nu mi-am pierdut niciodată speranta și credință. Sunt un om foarte optimist, râd foarte mult și sunt veselă. Am avut și eu foarte multe încercări, dar m-am ridicat și am reușit sa depășesc și să privesc cu optimism zilele ce au urmat”, a mai spus aceasta.

Citește și:

Nu are deloc noroc în dragoste. Andreea Bălan și Tibi Argint s-ar fi despărțit

Catinca Roman, infectată cu Covid: ”Nu ştiu ce m-aş fi făcut dacă nu eram vaccinată”