Frumoasa Elizabeth a fost singura actriță cu „ochi violeți” și a lăsat în urmă patru copii, doi băieți și două fete (una adoptată),  zece nepoţi și patru strănepoți.

Însă, se pare că unica ei fiică biologică, Liza Todd Burton, a moștenit trăsăturile mamei sale și chiar ochii ei, însă nu a fost deloc atrasă de cariera mamei ei, ci a preferat să-și trăiască viața departe de lumina reflectoarelor și de atenția publicului.

Elizabeth TaylorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Doliu în showbiz! Un fotomodel celebru a murit într-un teribil accident de mașină. Dispariția ei a șocat pe toată lumea

Liza Todd a moștenit ochii mamei ei

Potrivit The New York Post, Liza, o iubitoare de animale și sculptoriță, locuiește într-o zonă rurală, lângă Hudson, New York,  la câteva ore distanță de Manhattan, unde duce o viață liniștită, înconjurată de cai, capre, câini și găini.

Are 61 de ani, este mama a doi copii și este divorțată. Însă, în ciuda faptului că mama ei a luat-o peste tot pe cu ea, chiar și pe platourile de filmare, pe vremea când era doar un copil, Liza ascunde faptul că este fiica lui Elizabeth Taylor și refuză să vorbească despre celebra ei mamă, dar trăsăturile frumoase și ochii superbi o dau de gol.

„Când am văzut-o prima dată, i-am remarcat ochii și am știut imediat cine este”, a declarat un localnic din  Hudson Valley, pentru New York Post, care a refuzat să-și spună numele de teamă să nu se supere Liza pe el.

„Ea a decis cu mult timp în urmă să nu devină niciodată o parte din lumea mamei ei. Nu și-a dorit niciodată nici un fel de publicitate. Când a fost întrebată de un localnic dacă este fiica lui Elizabeth Taylor i-a răspuns: Nu știu de unde ai luat tu această informație. Ea a răspuns că nu e fiica ei, dar noi știam cine e”, a mai spus vecinul Lizei.

„Chiar și acum, după 20 de ani, de când s-a mutat în Hudson Valley, toată lumea vrea să o întrebe un singur lucru- „Cum era să o ai pe Elizabeth Taylor ca mamă”, însă ea nu vrea să discute deloc despre acest lucru”, a mai declarat un prieten al acesteia.

Citește și: Câștigătorul Eurovisionului de anul trecut e complet schimbat după transplantul de inimă. Nici nu-l mai recunoști! | VIDEO

Tată Lizei Todd a murit într-un accident aviatic

Când Elizabeth Taylor a murit la 79 de ani, pe 23 martie, 2011, din cauza unei insuficienţe cardiace, Liza Todd împreună cu frații ei, Michael și  Christopher Wilding, și sora vitregă, Maria Burton, au stat lângă patul mamei lor până și-a dat ultima suflare. Când s-a întors în casa ei din Hudson Valley a primit numeroase condoleanțe, deși a  negat tot timpul că era fiica celebrei actrițe.

Elizabeth taylor a devenit cunoscută atât pentru frumusețea ei și pentru rolurile ei în filme de succes, cât și pentru faptul că s-a căsătorit de opt ori cu șapte bărbați diferiți, de la colegi de muncă la politicieni sau muncitori în construcții.

Liza este fiica lui Mike Todd, al treilea soț al actriței, cu care s-a căsătorit în februarie 1957. În timpul căsătoriei, cei doi au promovat filmul lui, “Around the World in 80 Days”. În martie 1958, acesta a murit într-un accident de avion. Taylor avea 26 de ani și fusese căsătorită cu Mike,  timp de 13 luni, iar dispariția lui subită a devastat-o.  A plâns o vreme pe umărul prietenului de familie Eddie Fisher, cu care s-a și căsătorit un an mai târziu, în 1959, chiar în ziua în care acesta a divorțat de soția lui Debbie Reynolds. Ulterior, cei doi au divorțat din cauza actorului Richard Burton, care i-a devenit lui Taylor al cincilea și al șaselea soț. Și asta,  pentru că primul mariaj al lor s-a destrămat, iar apoi au decis să-și mai dea o șansă și s-au căsătorit din nou.

Citește și: