Cu prilejul acestei aniversări, Simona Gherghe a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu ea, de la începutul carierei.

Era doar o puștoaică atunci când s-a lansat. Zâmbetul și naturalețea sunt aceleași, dar e limpede pentru toată lumea că vedeta a devenit tot mai sofisticată pe măsură ce au trecut anii.

Prezentatoarea TV și-a amintit cu drag momentele de când pășea timid în platourile de filmare, când a prezentat primul jurnal de stiri, la Antena 1, pe 15 aprilie 2002. Avea doar 24 de ani atunci…

simona-gherghe-tanaraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

”Aveam aproape 24 de ani, cand am prezentat primul meu jurnal de stiri, la Antena 1. Pe 15 aprilie 2002. Acum am 43, iar asta inseamna ca ne cunoastem de fix 19 ani. 19 ani de Antena 1! Sunt statornica, nu gluma…😁

Mi-ati fost alaturi la Observator, la Geniali, in toate proiectele speciale, la Acces Direct, iar acum la Mireasa. In septembrie, m-am aventurat la carma primului meu reality-show. In cateva luni, @mireasa_oficial a ajuns lider de piata!”, a scris vedeta pe rețelele de socializare, în aprecierile fanilor.

”Nu am cuvinte sa va multumesc… Pentru un prezentator si echipa lui e cea mai mare rasplata. Va multumesc pentru ca mi-ati fost alaturi, aproape zi de zi, in acesti 19 ani. Ma inclin. Sunteti in inima mea”, a continuat Simona Gherghe pe Facebook.

Printre miile de persoane care i-au urat ”La mulți ani!” Simonei Gherghe se numără și prezentatoarea Acces Direct, Mirela Vaida.

Care a fost primul job al Simonei Gherghe

Prezentatoarea TV a fost absolventă a facultății de Litere, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și a mărturisit că și-a descoperit pasiunea pentru jurnalism din întâmplare, mergând la mai multe interviuri de angajare pe perioada facultății.

Inițial, Simona Gherghe nu a lucrat în televiziune, ci a fost angajată la un post de radio din Iași, acolo unde și-a petrecut studenția.

Acum, femeie matură, Simona Gherghe este căsătorită cu Răzvan Săndulescu și împreună au doi copii, pe Ana și pe Vlad.

Răzvan Săndulescu, soțul Simonei Gherghe, a fost jurnalist, însă s-a retras din această zonă și și-a îndreptat atenția spre politică. Cei doi s-au căsătorit civil în 2017, cu puțin timp înainte de a deveni părinți pentru prima dată.

Vezi și Ce spune Simona Gherghe despre vaccinul anti-coronavirus. Este prima vedetă din România care declară asta răspicat!

Citește și:

Ce băutură specială o ferește pe Irina Loghin de boli. Artista e convinsă că a ajutat-o și când a suferit de COVID!

Ce face Mircea Radu în prezent, după ce a renunțat la televiziune. De fapt ce studii are vedeta