Dacă nu ai ghicit despre cine e vorba, poate îți spune ceva emisiunea ”Mireasa”. Da, e vorba despre Simona Gherghe, în vârstă de 43 de ani, care a înlocuit-o la cârma emisiunii pe Diana Dumitrescu.

Simona-Gherghe-la-varsta-gradiniteiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

În momentul când s-a anunțat această schimbare, iată ce declara Simona Gherghe: ”Nu am mai făcut reality-show până acum, e adevărat. Şi da, am avut şi emotii, şi nopți în care m-am gândit dacă mi s-ar potrivi. Pe de altă parte, sunt foarte adaptabilă. Cred că în televiziune e o calitate. Şi am simțit că o să fie OK”, a spus vedeta.

Aceasta a mărturisit că programul a fost unul dintre motivele care au determinat-o să accepte noul proiect TV, acesta permițându-i să fie plecată de acasă când cei doi copii ai săi iau prânzul și dorm, astfel că nu lipsește prea mult de lângă ei.

Simona Gherghe este căsătorită, din anul 2017, cu Răzvan Săndulescu. Cuplul are doi copii: o fetiță, care se numește Ana Georgia, și un băiețel, Vlad Ioan.

”Unul dintre motivele pentru care am acceptat proiectul a fost şi programul. Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când cei mici iau prânzul şi dorm. Practic, lipsesc de lângă ei puțin.

Am norocul să am în spate o echipă foarte mare de oameni care fac munca asta uriaşă… Mie îmi revine partea cea mai uşoară”, a mai spus Simona Gherghe.

Revenind la fotografiile care o prezintă în copilărie, e inutil de spus că acestea au fost apreciate cu miile, mulți fani observând ce bine îi seamănă băiețelul vedetei.

Vezi și Cum arăta Simona Gherghe la 24 de ani, când abia se lansa în televiziune

Citește și:

Cum arată și ce face acum Monica de la Candy? ”Câștigă cât să trăim de pe o zi pe alta”

Fanii Gabrielei Cristea sunt nemiloși: ”Mai vopsește și tu rădăcinile alea, că arăți ca ultima babă!” Fotografia care i-a înfuriat