Cu un aspect ușor neglijent, cu barbă și păr netuns, ascuns sub o șapcă, nici prin gând nu-ți trece că e faimosul evreu din Big Bang Theory, Howard Wolowitz.

*EXCLUSIVE* Simon Helberg steps out solo for lunch in LASeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Actorul de 41 de ani, pe numele din buletin Simon Helberg, a fost surprins astfel mergând să ia masa într-un restaurant, singur.

În prezent, serialul care l-a făcut vedetă nu se mai filmează. A fost încheiat în 2019, din cauza lui Jim Parsons, interpretul personajului principal, care a anunţat că nu mai doreşte să continue proiectul.

The Big Bang Theory“ s-a bucurat de un real succes atât în rândul telespectatorilor – până de curând fiind cel mai urmărit serial de comedie –, cât şi în ceea ce priveşte aprecierea criticilor – cu nu mai puţin de 52 de nominalizări la Emmy şi 10 trofee.

În viața sa personală, Simon Helberg, evreu american, este căsătorit din 2007 și tată a doi copii. Are 41 de ani, e actor, comediant, dar și muzician. Tatăl său este, la rândul său, actor, iar mama director de casting. Cât despre soție, aceasta este nepoata unui scenarist celebru.

Vezi și Îl recunoști? E fiul unui mare actor, dar e complet schimbat cu părul blond: ”Mama o să mă ucidă!”

Citește și:

Exarhu, fost jurat MasterChef: „Există mitul că trebuie să cureți cartofi înainte să înveți să gătești, asta e o prostie”

Cum arată în prezent, la 17 ani, „cel mai puternic băiețel din lume”. E complet schimbat, de nerecunoscut!