E drept că nu mai e demult o copilă, ea având acum 61 de ani! Dar spiritul și energia au rămas aceleași dintotdeauna. Până și stilul vestimentar, unul pic rock, un pic gotic, a rămas același pe care îl știm dintotdeauna.

Cât despre inimă… să spunem doar că artista noastră merge încă an de an în Vama Veche cu soțul ei, vestitul compozitor Florin Ochescu. Probabil că ți-ai dat seama acum că bebelușul din imagine este nimeni altcineva decât Silvia Dumitrescu.

”Eu la opt luni… prima ridicare in piciorute… sa nu mai aud de-astea cu mai slabeste si tu… da?😜😂😍”, a scris cu umor cântăreața pe Instagram, acolo unde a postat Instantaneul vechi de 60 de ani.

A slăbit 14 kilograme în 4 luni

Într-adevăr, artista a luat ușoare proporții în ultimii ani, din cauza unor probleme de sănătate. Totuși, nu a ajuns în punctul în care greutatea să devină o problemă reală. A luat și măsuri, reușind să slăbească nu mai puțin de 14 kilograme în doar 4 luni.

„Am avut nevoie de ambiție multă și de dorința de a arăta mai bine. Kilogramele în plus pe care le duci cu tine se simt și pe inimă și pe organe. Toate au pornit de la un colesterol mare și am zis că pot să renunț la dulciulețe și atunci am început și cu mese la anumite ore”, a spus ea, într-un interviu pentru Kanal D.

artista-nu-a-renuntat-la-stilul-care-a-consacrat-oSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Silvia Dumitrescu a dezvăluit și cum a reușit să revină la silueta de odinioară: ”Am slăbit, da, vreo 13-14 kilograme, în aproape 4 luni. Am ținut un regim strict, mai exact, am mâncat la ore fixe.

Am renunțat la dulciuri, carbohidrați, pâine, prăjeli, la mâncarea nesănătoasă. Mă simt bine și sunt mulțumită de cum arăt. Recent, la o emisiune, am îmbrăcat și o fustă scurtă, după vreo 20 de ani de când nu mai făcusem asta”.

Ea a vorbit și despre meniul zilnic care a ajutat-o să slăbească: „Dimineața, la ora 10.00, micul dejun, la 12.00, prânzul, și la 18. 00, masa de seară, e strict.

Mănânc și paste, câteodată, dar nu mă omor. Mănânc și pește, dacă mi-e poftă, salata îmi place mult. Salata de roșii cu puțină verdeață. Sunt lucruri obișnuite, am ținut un regim care mi s-a potrivit. M-am obținut de la lucrurile care îmi plac”.

Dar Silvia Dumitrescu face și sport. A fost adesea surprinsă de fani alergând prin parcuri, dar și plimbându-se cu rolele: ”Le țin în portbagaj mereu”, i-a răspuns ea recent unui fan curios.

Vezi și Ce mai face și cum mai arată Ileana Șipoteanu, la 54 de ani. Artista e văduvă și are tot mai mulţi pretendenţi. Cum a decurs întâlnirea cu unul dintre ei

Citește și:

Anna Lesko, totul despre despărțirea de DJ Vinnie, tatăl copilului ei

Gestul făcut de Ramona Gabor după plecarea Monicăi în SUA a uimit pe toată lumea