Fire pozitivă și plină de viață, soția lui Cabral a trăit din plin, chiar și pe timpul sarcinii. Mai mult, recent, chiar cu o burtică destul de mare, actrița a sărit gardul casei sale, dându-i mari emoții soțului ei.

Ce-a fost în stare să facă Andreea Ibacka, însărcinată în 9 luni: ”N-am ce să adaug la treaba asta”

Acum, însă, resimte sarcina avansată și a destăinuit fanilor că lucrurile nu mai sunt așa de simple. Actrița a postat pe Instagram o serie de fotografii care o înfățișează în ultima lună de sarcină, scriind și câteva rânduri emoționante.

actrita-va-naste-un-baietelSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

”Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Și recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică.

Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie. Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale, așa cum s-a întâmplat și la ședința aceasta foto memorabilă”, a scris soția lui Cabral.

”Mi-a mâncat tinerețile (n.r. râde). M-a cunoscut de mică, da. Bine, el îmi spune același lucru, dar i-am dat răgaz până la 30 de ani. Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi de cele mai multe ori facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor, dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative. 

Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul despre celălalt. Eu am lăsat mai mult de la mine. Eu așa am senzația. Sunt o femeie foarte înțelegătoare”, a declarat Andreea Ibacka la Antena Stars.

Citește și:

Alexandra Nechita a devenit mămică de băiețel. Ce nume deosebit are

Cristina Cioran, despre botezul fetiței sale, care ar fi trebuit să vină pe lume ieri