Victor Slav e vedetă în România de multă vreme și unul dintre cei mai chipeși bărbați. Sora lui este însă la fel de frumoasă, doar că și-a ales altă cale.

cum-arata-si-cuc-e-se-ocupa-sora-lui-Victor-Slav-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Cu ce se ocupă Cătălina, sora mai mare a lui Victor Slav

Cătălina, o frumoasă brunetă cu părul lung, are o funcție înaltă la Ministerul Afacerilor Interne. „Mi-ar fi plăcut să lucrez în televiziune… Da, cu siguranţă, dar am o vorbă: nu puteau fi două vedete în familie. Glumesc.

Adevărul este că nu am încercat să văd dacă mă descurc, dacă sunt acceptată în acest domeniu. Nu cred că trebuie să fii doar o imagine, trebuie să transmiţi şi celalalte calităţi, în cazul în care există – inteligenţă, inventivitate, simplitate, perspicacitate – pentru a rămâne în showbiz”, spunea ea în trecut, conform Spy News.

Cătălina e ofițer specialist în cadrul Inspectoratului General pentru Imigranți. Sora lui Victor Slav a moștenit, ca și fratele său, frumusețea din familie, cel mai probabil de la mamă, dacă e să judecăm după o imagine postată de Victor Slav acum ceva vreme pe rețelele de socializare, o poză veche, din tinerețea mamei lui.

Cum se înțelege Victor Slav cu Cătălina

În cadrul unui interviu, Victor Slav a mărturisit și cum se înțelege cu sora sa mai mare. El a precizat că au o relație la fel de frumoasă ca cea pe care o aveau și atunci când erau copii.

Acum amândoi au propriile familii, însă se întâlnesc destul de des și împărtășesc lucrurile din viața lor, sfătuinu-se unul pe altul atunci când e cazul.

Citește și:

Cele mai recente imagini cu Elena Băsescu au iscat un val de controverse pe rețelele de socializare

Ce s-a întâmplat cu averea lui Radu Pietreanu de la Vacanța Mare. Actorul a fost nevoit să-și vândă casa din București