Eva Zaharescu are 19 ani și este plecată la studii în Londra, încă din anul 2018. Frumusețea sa nu a fost trecută cu vederea pe rețelele de socializare. Pe Instagram, de exemplu, Eva are 20.000 de urmăritori.

De altfel, face bani chiar de pe urma frumuseții sale. Eva Zaharescu este model, job care nu este full-time, pentru că în paralel studiază.

Eva-ZaharescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Până și Andreea Berecleanu e uimită de frumusețea fiicei sale

Deși e clar că orice mamă își vede copilul ca fiind cel mai frumos, Andreea Berecleanu mărturisește că este pur și simplu uimită de frumusețea fiicei sale.

„Când mă uit la o poză de-a Evei, fiica mea, cum e aceasta sau altele, sau când o văd în realitate, atunci realizez ce înseamnă frumusețea. Un părinte, oricât de obiectiv ar fi, își vede copilul frumos.

Eu și subiectivă, și obiectivă, și critică, și dacă nu ar fi a mea, o văd frumoasă. Și este! Dar nu o luați ca pe o laudă, e o constatare.

Cu toate acestea, îi spun adesea că frumusețea e trecătoare și nu e suficientă. Eva, tu știi cât de frumoasă ești!”, declara Andreea Berecleanu la un moment dat.

Vezi și A fost ziua Andreei Berecleanu. Câți ani a împlinit vedeta și cum reușește să se mențină atât de tânără. Dietele care dau roade în cazul ei

Citește și:

Dan Capatos, despre una dintre cele mai grele perioade din viața sa: ”Începeau cursele pe pereți și tavan și ne picau în gură, efectiv. Nu greu, infernal de greu”

Roxana Vancea, veste nu tocmai bună legată de sarcină. Vedeta are 31 de ani