Marina Almășan este foarte mândră de fiica ei, care-i poartă numele, și care este studentă în Franța. Prezentatoarea TV a mărturisit faptul că fiica ei este foarte pasionată de domeniul pe care-l studiază. Deși nu s-a căsătorit, ea are un partener de viață.

Fiica vedetei TVR studiază la facultatea de psihologie din Franța, unde este plecată de mai mulți ani.
„Termină a doua facultate, la Psihologie, în Franța, unde e plecată de patru ani. În România a făcut SNSPA, dar acolo nu-i folosește las nimic.

A lucrat, dar sezonier aici (în România – n. red.), a făcut pe PR-ul la diverse evenimente. Sufletul ei bate în ritmul Parisului, ea e mai romantică.

Are un prieten, dar nu s-a căsătorit. Eu îi spun Marinuș și nu e zi să nu mă gândesc la ea și la Parisul ei de suflet, unde vrea să-și facă un viitor, refuzând orice ajutor”, a mărturisit Marina Almășan pentru impact.ro.

Recent, Marina Almășan a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu fiica ei, scriind și următorul mesaj: ”Azi e ziua ei – primul meu copil, Marina mea cea rebelă, care a ales să-și depene viața departe de noi, dar atât de prezentă în gândurile mele. LA mulți ani, Marinuș, parizianca mea ambițioasă! Să te urmeze sănătatea, bucuriile, norocul, și iubirea aceea, care să te împlinească și la care fiecare femeie visează”.

vedeta-tv-si-fiica-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Marina Almășan, veste proastă pentru fani: ”Știu bine și că există și câțiva inși cărora întâmplarea mea le-a furnizat o lăuntrică stare de bine”

Marina Almășan a trecut recent prin ”ceasul rău”. A călcat strâmb și a ajuns de urgență la spital. Acum, Marina Almășan are piciorul în ghips și are convingerea că situația prin care trece îi bucură pe unii. Prezentatoarea îl are însă aproape în aceste momente pe Georgică Cornu și încearcă să nu își piardă simțul umorului.

“La Spitalul Foișor am aflat și numele celor mai ușoare mâini:“Victor Roman”. Pe el să-l solicitați, când doriți să vă îmbrăcați în ghips!

În rest… toate bune, Georgică pregătește prânzul – ce noroc să se afle în București”, spune Marina Almășan.

”…se-ntâmplă și la case mai mari! ☹️☹️☹️
Din înțelepciunea lui Mark Twain : “Măgarul, când îi e bine, se dă pe gheață și-și rupe un picior”…..Măgar nu sunt, da’ gheață am găsit! ?
Seară frumoasă, dragii mei! Bucurați-vă și în locul meu! ?”, a mai scris ea pe rețelele de socializare, unde a postat și o fotografie cu piciorul în ghips.

Dar ce s-a întâmplat cu vedeta de a ajuns într-o astfel de situație? Tot ea a povestit, dând vina pe primarii cărora nu le pasă.

“Evenimentele neașteptate din viața noastră ( și aici mă refer la cele nedorite) oricât de suparătoare nu ar fi ele, dincolo de faptul că ne scot din zona de confort și ne temperează ritmul vieții (dându-ne-o uneori total peste cap!) ne ajută în același timp să înțelegem diferite lucruri. Ne “luminează”. Lucruri care înainte treceau pe lângă noi fără a ne atinge, fără ca noi să le observăm sau să le cercetăm înțelesurile, ajung brusc sub lupa noastră…

Mă aflu, iată, în mijlocul unui astfel de “eveniment neașteptat”. Un fapt banal: o călcătură strâmbă, pe un teren denivelat. Și nu pentru că mă aflam prin munți, prin râpe sau văi. Nu, nu eram decât parte a unui plicticos decor citadin, într-unul din acele locuri în care edililor nu le pasă nici cat negru sub unghie de caldâramul pe care calcă alegătorii. Un nas probabil vârât prin telefon (mă credeți că nu mai știu ce făceam?!?), o călcătură strâmbă pe o denivelare neprietenoasă și… Universul s-a răsucit cu susu-n jos!….

Bref! Spitalul de ortopedie Foișor, secția Urgențe, domnul prof.dr.Cristian Stoica – managerul general pe care, Slavă Domnului, cu ceva anișori în urmă, soarta mi-l strecurase în cercul de oameni dragi, apoi senzația aceea de căldură pe care ți-o dă ghipsul proaspăt înfășurat, pogon de sfaturi din toate părțile …și…șontâc-șontâc, reintegrarea în sparta bulă de confort de acasă”, povestește prezentatoarea pe site-ul femeide10.ro.

Marina recunoaște că a fost sfătuită “să facă rating” cu acest fapt de viață.

“Țin minte că una din cunoștințele mele, fără a se gândi prea mult, a exclamat, la auzul veștii: “ – A! Super! Îți dai seama ce audiență vei avea, dacă vei apărea în cârje sau, și mai tare, în scaun pe rotile?!?” … Am zâmbit amar (dar fiind la telefon, nu s-a văzut!). M-am gândit cât de ușor am putea adăuga puncte ratingului nostru, dacă periodic, mi-aș rupe un picior, o mână, capul, etc. Gura să-mi rămână intactă, că de restul m-aș puta lipsi, la o adică! Ratingul să trăiască!

Știu bine și că există și câțiva inși cărora întâmplarea mea le-a furnizat o lăuntrică stare de bine. Nu-i bai, să se bucure, dar cu prudență: mâine Ei ar putea fi în locul meu!”.

Vezi și Leonard Miron le-a desființat pe Marina Almășan și Andreea Marin. Reacția acidă a Marinei Almășan: ”Mai ții minte când, angajat fiind la TVR…” Scandal ca la ușa cortului!

Citește și:

Albertina Ionescu s-a măritat îmbrăcată în pantaloni. Iată ținuta extravagantă de la cununie! O altă vedetă a fost o mireasă superbă, în weekend

Isabela Onoriu, întâlnire de gradul zero cu noua iubită a lui Daniel Onoriu: „A dus-o deja în apartamentul unde am locuit noi doi, în patul nostru!” Prima fotografie cu iubita din Canada a pilotului de curse!