Pe Mircea Geoană îl știe toată lumea. Dar mai puțin se știu despre familia lui. Fata lui, de exemplu, a plecat din România și s-a stabilit peste Ocean.

Ana Geoană este stabilită de câțiva ani la Los Angeles, acolo unde are o carieră de succes și se pregătește pentru pasul cel mare, căsătoria.

Tânără în vârstă de 26 de ani a părăsit de ceva vreme România și a plecat în căutatea visului american, pe care se pare că l-a și găsit.

Invitat recent în podcastul „Fain&Simplu” al lui Mihai Morar, Mircea Geoană a vorbit deschis atât despre cariera politică, cât și despre viața de familie și relația cu fiica lui, plecată peste hotare. Întrebat cum se menține în formă la 63 de ani, Secretarul general adjunct al NATO a spus că își face timp în fiecare dimineață pentru sport, la recomandarea fiicei lui.

Ana Geoană este nutriționist și life coach în Los Angeles, fiind foarte apreciată acolo.

„În fiecare zi mă trezesc cu plăcerea faptului că am să fac lucruri interesante. Mă trezesc cu plăcere dimineața că mă duc la serviciu. Fac sport în fiecare dimineață. Mă trezesc cu o ora mai devreme, fac bicicleta. Poate fac si tenis în weekend”, a spus Mircea Geoană, oferind apoi detalii despre fiica sa.

„Acolo (în America – n. red.) e o adevărată cultură a vieții sănătoase, a alimentației sănătoase, a sportului. Și chestia asta de wellbeing și wellness a atras-o și pe ea și, dacă asta îi place să facă, asta face. Ea mă bombardează: Tată, fă asta, ba asta. Aia nu, aia nu și când uită mă mai întorc la vechile obiceiuri. Nu mă pune la mișcare, că fac eu”, a mai adăugat politicianul.

Mai mult, ea și-a dus pasiunea pentru sport și un stil de viață sănătos la următorul nivel și și-a înființat propria afacere. Fiind la bază nutritionist, Ana Geoană a fondat proiectul de wellness Be_linea, unde oferă sfaturi pentru o viață sănătoasă.

Ana, fiica lui Mircea Geoana, s-a logodit cu iubitul ei american

Ana se simte ca peștele în apă în SUA. Tânăra are un job care îi place foarte mult, dar tot acolo și-a găsit și jumătatea. Fiica lui Mircea Geoană trăiește o poveste frumoasă de iubire, iar în luna martie a acestui an, ea a fost cerută în căsătorie de Garrett, cetățean american.

Ana-si-logodnicul-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

„I-am spus da omului visurilor mele. Garrett, nu pot exprima în cuvinte cât de mult te iubesc, dar promit că îmi voi petrece restul vieții arătându-ți”, a scris Ana pe contul său de Instagram, în urmă cu câteva luni.

Vezi și Fiica lui Mihai Gâdea a moștenit frumusețea de la mama sa. Cine este misterioasa Agatha Kundri Memete, soția realizatorului de la Antena 3

Citește și:

Copilul lui Cosmin Seleși, diagnosticat greșit cu sindromul Down: ”Bătea copiii și nu mă înțelegeam cu el”

VIDEO Laurențiu Reghecampf și-a scos iubita și băiețelul în oraș. Imagini rare cu Corina Caciuc și micuțul Liam