Dylan si Hopper PennSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Dylan, în vârstă de 28 de ani, este actriță și model, dar nu acesta e visul ei. Vrea să fie scenarist și producător, să lucreze în spatele camerei, după cum a declarat ea. Modellingul, cel puțin, este doar pentru plata facturilor, pentru că nu se simte foarte bine pozând. Asta, chiar dacă a moștenit frumusețea mamei ei, actrița Robin Wright, cea de-a doua soție a lui Sean Penn. Cei doi au divorțat în 2010.

Dylan chiar a refuzat o ofertă de 100.000 de dolari, de la Playboy.

Sean Penn și parentingul dur

Dylan se înscrisese la facultate, pentru a studia scenaristica, însă, după doar un semestru, a renunțat. Atunci, tatăl ei a informat-o că nu va mai primi niciun ban de acasă, motiv pentru care s-a angajat în pizzeria nașului ei. A livrat câteva luni pizza, dar a renunțat când, în mod repetat, era confundată cu o stripperiță de clienții beți.

Cât despre Hopper, cu doi ani mai mic, acesta a trecut printr-un accident teribil la 16 ani, fiind internat în spital cu hemoragie internă. Din fericire, a scăpat. Din păcate, apoi9 s-a apucat de droguri și a trecut iar pe lângă moarte. La un moment dat, ajuns în spital, tatăl său l-a întrebat direct: ”Mergi la reabilitare sau pe bancă, în parc?”, arătându-i care erau alternativele sale pentr viitor.

Din fericire, a ales bine, iar ulterior tatăl său i-a oferit un rol într-un film de-al său. Chiar a scris special pentru Hopper rolul, asigurându-i un start bun în lumea filmului.

Chiar dacă ulterior a fost cooptat și pentru alte filme, din când în când merge să muncească în aceeași pizzerie unde a lucrat și sora sa, pizzerie unde și el a avut uin job full time. Acum nu mai are timp să vină zi de zi la program, așa că merge doar când poate. E convins însă că a lucra la pizzerie e un job bun.

Vezi și Dintre toți copiii lui Arnold Schwarzenegger, cel născut din relația cu menajera îi seamănă cel mai bine. La 21 de ani e bucățică ruptă din el! GALERIE FOTO

Citește și: