Mama Andreei Esca, Lucia Esca, a împlinit recent 79  de ani. Pentru a marca evenimentul, vedeta Pro TV a postat două imagini alături de mama ei și de fiica sa, iar fanii au remarcat imediat cât de bine seamănă cu mama ei, care a fost zeci de ani asistentă medicală.

Andreea Esca, cu mama ei si cu ALexa, fiica eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„La multi ani, Mama! Cea mai funny mamā din lume!”,a scris Andreea pe Instagram, iar pe facebook a ales să spună și o poveste despre mamaei.

„Astăzi mama face 79 de ani. Si dupa ce am roit cu toti pe langa ea cu “la multi ani” a inceput sa ne spuna de ce anume isi aminteste mereu de ziua ei… Cum a venit de la scoala, pe 7 iunie, cand implinea 9 ani, si a gasit in casa niste barbati straini, imbracati in costume, care il asteptau pe tatal ei, sa “mearga cu ei”…. Era o atmosfera ciudata, nu intelegea de ce ar pleca tatal ei , care o adora, undeva, chiar de ziua ei, Mamaie( mama ei) ii spunea: “Lucica, ia canta-le domnilor ceva la pian”, fratele ei care avea vreo 3 ani se invartea ca ametitul printre picioarele lor, iar raspunsul la intrebarea “unde se duce tata” a fost “merge sa dea o declaratie”. S-a intors dupa 15 ani, in care nimeni nu a mai stiut nimic despre el… ”, e povestea lăsată pe pagina de socializare a Andreei chiar de aceasta, cu ocazia aniversării a 79 de viață a mamei ei.

Într-o altă postare despre mama ei, Andreea a povestit că mama ei a fost toată viața ei asistentă medicală, deși și-ar fi dorit să fie actriță.

 

„Deși și-a dorit să fie actrița a devenit asistentă medicală. Dar eu știu că așa trebuia să fie pentru că mii de oameni bolnavi de cancer să fie îngrijiți de un om cald, bun, mereu vesel și de o empatie deosebită. Mama intra în saloane cu zâmbetul pe buze, îi distra cât putea pe pacienții ei atât de amărâți de boală și le făcea cafea. Da, există și asistente medicale că mama! De-a lungul anilor m-am întâlnit cu bolnavi care au cunoscut-o și care vorbeau așa de frumos despre mama că eram și mai mândră, și mai mândră! De fapt, mama mea iubește oamenii. Atât de simplu e! Iar eu o iubesc pe ea până la capătul infinitului’ cum zicea Alexia când era mică! La fel de simplu! La mulți ani, Mama!”, a mai  transmis Andreea Esca.