Nonconformista artistă a impresionat atunci prin look-ul ei inedit și vocea cu un timbru inconfundabil. Dar apoi a intrat într-un con de umbră, din care nu a mai reușit să iasă.

În 2011 Cătălina Toma a decis să plece din România și, după o lungă perioadă petrecută la Londra, a decis să se mute în America, unde locuiește și în prezent. În 2017, Cătălina Toma a revenit pe plan muzical cu piesa Fly, un single realizat în colaborare cu faimosul C-Note, compozitor ale unor succese cântate de Rihanna, Backstreet Boys ori Jamie Foxx.

Recent, Cătălina Toma a fost invitată la o emisiune live pe pagina de Instagram a postului UTV, iar fanii au rămas uimiți să vadă că aceasta arată aproape la fel, deși au trecut 20 de ani de când ne încânta cu piesele sale.

catalina-Toma-in-prezentSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

„Este important să nu îți arăți vârsta, pentru că ești blamată și judecată. Vârsta nu există, e o iluzie, e o unealtă folosită împotrivă femeilor, sexist”, a spus Cătălina pentru UTV.

În cadrul emisiunii, artista a anunțat și că lucrează la mai multe piese noi, pe care intenționează să le lanseze în curând.

”Sunt în SUA. Muzica va ocupa întotdeauna locul întâi. Am lucrat la diferite proiecte, care nu s-au finalizat din motive politice. Acum lucrez în continuare la noi proiecte, şi dacă de data aceasta îmi va plăcea rezultatul 100% am să le şi lansez pe piaţă. Am decis de ceva timp să revin în totalitate la muzică.

Printre altele, studiez real estate şi am făcut şi nişte cursuri de modă pentru a îmi ajuta cealaltă parte creativă să se manifeste”, a povestit ea, de această dată pentru Click.

”Am rămas acelaşi artist. Doar că am mai adăugat câteva atribute artistice precum, fotografia, desenul, designul şi cântatul la pian.

Am plecat din ţară pentru că mi-am dorit o viaţă mai bună; atunci când am constatat că în România talentul meu nu a mai fost apreciat (prin urmare, a interferat şi cu stilul meu de viaţă), mi-am spus că e timpul să îmi creez oportunităţi noi şi că, doar încercând un alt climat artistic şi cultural, pot creşte şi ca persoană nu doar ca artist.

Mi-am dorit dintotdeauna o carieră internaţională deoarece, am ştiut că pot mai mult”, a mai spus cântăreața.

Vezi și O mai ții minte pe Cybill Shepherd, din „Maddie şi David”? Are o fiică lesbiană, căsătorită cu o femeieie

Citește și:

Mirela Vaida, despre primul job: ”În clasa a 11-a cântam la nunţi. Câştigam cât mama într-o lună”. Cum e viața cu trei copii

Așa arată sânii Oanei Zăvoranu, după ce și-a scos silicoanele. S-a operat de opt ori!