Gemenele de la Indiggo au plecat în SUA, în 2004, pentru a-și trăi visul american. Ele simțeau că în țară nu sunt apreciate la adevărata lor valoare, în țară, pentru pentru care au decis să-și încerce norocul peste granițe. Cu ce se ocupă Mihaela și Gabriela Modorce acolo și cum arată acum cele două gemene?

Gabriela și Mihaela Modorcea și-au dorit să devină celebre cu orice preț, fapt pentru care au luat cu asalt America, ba cu dansul, ba cu vocea, ba cu acrobațiile și tot așa. Pare că cele două se descurcă destul de bine peste Ocean, iar acum s-au implicat activ în politică!

Gemenele se implică activ artistic în campania electorală dintre Donald Trump și Joe Biden, cei doi candidați la președinția SUA, și și-au lansat un nou videoclip cu un mesaj cu privire la perioada alegerilor din America și îi îndeamnă pe politicienii guvernului american să își dea jos „măștile”, intitulat sugestiv „Jos Măștile”.

ce-au-ajuns-sa-faca-acum-in-america-gemenele-indiggoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„Sperăm că politicienii vor lua o pauză de la masca-radă și își vor da jos măștile. Este tragi-comic să primim scrisori de la ambele partide care își pasează vina și vor doar să se zdrobească în alegeri. NU mai este timp de așa ceva, trebuie să ne gândim la Statele Unite ale Americii. Masca medicală este temporară, dar adevărul, nemasca, este ceea ce face America măreață, din nou”, au transmis gemenele Indiggo.

„Noi susținem purtarea măștii medicale. Dar credem că trebuie să renunțăm la celelalte măști, să ne apropiem de natură”, au mai spus gemenele Indiggo.

Cele mai recente imagini cu controversatele gemene au uimit pe toată lumea, pentru că cele două surori sunt neschimbate.

Mihaela și Gabriela, în vâstă de 34 de ani s-au lansat în lumea artistică în anul 1996 sub numele gemenele la Indiggo. Acestea au apărut prima oară pe sticlă la un show de pe TVR1, care a fost difuzat în seara de Crăciun a aceluiași an. În următorii ani au reușit să devină cunoscute în România, după care au ales să plece în America și să devină staruri internaționale. În anul 2012 ele au cîștigat premiul Grammy, cu melodia  „La La La”, semnata de Jay- Z, care a fost produsa în colaborare cu fetele.