Ryan O’Neal si Ali MacGraw  au devenit celebri peste noapte după  rolurile magistrale din „Love Story”, unul din cele mai frumoase filme de dragoste, unde joacă rolurile a doi tineri care se îndrăgostesc nebunește unul de celălalt și fac tot ce le stă în putință ca să fie împreună.

Filmul, recompensat cu patru Globuri de Aur și un premiu Oscar, spune povestea lui Oliver Barett IV, care provenea dintr-o familie înstarită și respectată de absolvenți ai Universității Harvard. Oliver Barett, de asemenea,  student al Universității Hardvard, se îndrăgostește de Jennifer Cavelleri, o fată ce provenea din clasa muncitoare, studentă la Radcliffe College.

hepta_3670990SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Înaintea absolvirii, cei doi se hotăresc să se căsătoreasca chiar dacă era împotriva dorințelor tatălui lui Oliver. Fără sprijinul financiar al tatălui lui Oliver cuplul se chinuie să plătească Harvard Law School, cu Jenny lucrând ca profesoară de muzică la o școală privată de muzică. Absolvind al treilea din clasă, Oliver acceptă o slujbă respectabilă la o firma de drept din New York. Cu noul venit, al lui Oliver, cuplul decide să aibă un copil. După ce nu izbutesc să îl conceapă, ei consultă un specialist, care după mai multe teste, îl înștiințează pe Oliver că Jenny este bolnavă și că în curând va muri, având leucemie.

Ryan O’Neal a fost diagnosticat cu trei tipuri de cancer

Într-un articol recent din New York Times, actorii Ryan O’Neal si Ali MacGraw au mărturisit că se declară recunoscători pentru șansa de a fi jucat împreună. Mai mult, la 48 de ani de la premiera filmului care le-a adus celebritatea, ei au avut șansa de a urca din nou pe aceeași scena în piesa „Love letters”, iar în vară au plecat împreună într-un turneu american, având spectacole în Great Barrington, Massachusetts.

Actrița Ali MacGraw a împlinit anul acesta 79 de ani, dar arată foarte bine la vârsta ei. Trecerea timpului și-a pus amprenta pe chipul ei, fiind brăzdat de riduri, dar vedeta a îmbătrânit frumos și se află într-o formă fizică de invidiat.

Ryan O’Neal (77 de ani), care a trăit o poveste de dragoste fără sfârșit și în viața reală, alături de actrița Farrah Fawcett, starul din seria TV originala „Îngerii lui Charlie”, care a murit de cancer, a fost urmărit de ghinione. Acesta cu greu mai poate fi recunoscut, fiind măcinat de boală. Starul a fost diagnosticat cu trei tipuri de cancer – facial, de prostata si leucemie cronică, și susține că nici acum, la 9 ani de la moartea lui Farah, nu a trecut peste pierderea ei. Într-un interviu mai vechi, el a mărturisit că  îi este dor de marea sa iubire, actrița Farrah Fawcet, și că regretă că nu a știut să fie un tată mai bun pentru cei patru copii săi, trei băieți și o fată,  care ș-au distrus viețile din cauza drogurilor.