Celebra Brenda pare să-șă revină după trauma pe care a trăit-o în lupta cu cancerul și arată din ce în ce mai bine. Părul i-a mai crescut, și-a refăcut sânii afectați de boală  și încearcă acum să se bucure de cât mai mult timp alături de familia ei, care i-a fost alături în lupta necruțătoare împotriva acestei boli.

Celebra Brenda si sotul eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și:Anunțul emoționant făcut printre lacrimi de Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în 2015. Ce bucurie

Vacanță în Mexic cu familia

De când s-a făcut bine, actrița s-a mutat în casă nouă și  postează pe contul ei de Instagram doar imagini din vacanțe, alături de soțul ei și de familia sa, cu care se află în Mexic. Îmbrăcată într-o rochie neagră lungă, fanii actriței nu au contenit cu laude la adresa ei în care o felicit-o pentru modul în care arată, în prezent, dar și pentru faptul că pare mai fericită ca niciodată.

Shannen Doherty a făcut publică pe rețeaua de socializare lupta chinuitoare și brutală cu cancerul la sân, cu care a fost diagnosticată în 2015 și și-a ținut fanii la curent cu starea ei de sănătate, publicând informații și fotografii pe Instagram. În luna februarie, ea a anunțat că a terminat ședințele de chimioterapie și așteaptă rezultatele analizelor pentru a afla dacă s-a vindecat sau nu, iar vestea bună a venit în sfârșit. De altfel, celebra Brenda a trecut în ultimele două luni printr-o transformare uluitoare, arătând mai bine ca niciodată și afișând un tonus foarte sănătos.

Citește și: