Ghinioanele s-au ținut lanț pentru Monica în pandemie. Ea a rămas fără nicio sursă de venit, din 26 decembrie, ziua în care vestitul impresar Lucian Ionescu, bărbatul cu care are un băiețel, a încetat din viață după ce a pierdut lupta cu COVID-19. Artista a fost nevoită să se reprofileze, astfel că, de curând, a renunțat la muzică, domeniu care stagnează la vreme de pandemie, și s-a angajat la o firmă ca secretară.

Monica de la Candy și-a găsit ajutor la soția fosului iubit, impresarul Lucian Ionescu. Cele două s-au mutat împreună și își cresc amândouă copiii în aceeași casă.

Monica Andrei și Jeanine Ionescu, văduva lui Lucian Ionescu, și cu fiica acesteia locuiesc într-o casă cumpărată în rate bancare, unindu-și forțele pentru a trece peste impasul financiar. După decesul celebrului impresar, cele două femei, cândva rivale în dragoste, nu-și mai pot câștiga existența din activitățile artistice, firma lor de organizări-spectacole fiind pe butuci, astfel că, din luna decembrie, au rămas fără niciun venit. Jeanine a povestit într-un interviul exclusiv pentru impact.ro, despre toate aceste necazuri, dar și despre ajutorul venit din partea celei care, cândva, i-a fost rivală în dragoste.

”Ne este foarte greu, nu am pensie de urmaș, căci Lucian nu era pensionar, firma de impresariat este pe minus de anul trecut. Am absolvit Facultatea de Filologie, secția Română-Franceză, dar nu pot preda, nu pot da meditații, pentru că nu am lucrat în învățământ și nu am voi. Am casă, firmă și mașină luate în rate, ajung, în total, lunar, la aproape 5.500 de lei. De unde să iau acești bani? Importantă este casa, am rată de 1.700 de lei lunar, încă 30 de ani. Încercăm să amânăm câteva rate, dar nu am găsit înțelegere la bănci. În plus, ne-a venit și o plată la lumină, de 4.000 de lei, nu știu de unde este atât de mare, este peste puterile noastre totul”, a spus Jeanine pentru impact.ro.

Și Jeanine și-a căutat un loc de muncă, însă a rămas cu serioase probleme de sănătate, după ce, în luna decembrie, și ea a fost diagnosticată cu Covid-19.

”Respir tare greu, mi-au ieșit foarte prost analizele la ficat, la plămâni, iau niște tratamente, d-abia pot să ies un pic pe afară”, a mai spus aceasta.

Jeanine și Monica fac acum, la greu, o echipă pe cinste, unindu-și forțele după decesul lui Lucian Ionescu, bărbatul cu care amândouă au câte un copil, iar văduva impresarului laudă gestul artistei.

”Monica și-a găsit recent un loc de muncă, iar eu am rămas acasă, ca să am grijă de fiul ei și al lui Lucian, dar și de fiica mea, Alexandra, care suferă din naștere de o boală autoimună, cântărind doar 40 de kilograme, la 17 ani. Monica s-a angajat recent, lucrează ca secretară la o firmă, unde primește un salariu de 2.500 de lei, câștigă cât să trăim de pe o zi pe alta. Banii sunt foarte buni, ne ajung pentru mâncare și pentru utilități, dar pentru ratele la bănci și pentru alte restanțe nu știu de unde vom mai face rost!”, ne-a mai declarat Jeanine Ionescu.

Selena-Candy-introSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Jeanine și Monica au fost în război, pe perioada în care solista de la Candy și Lucian Ionescu s-au iubit. Însă, după ce impresarul a revenit la soție, aceasta a fost de acord ca, alături de ei să se mute și Monica și Matei, fiul artistei și al lui Lucian. Despre această situație de neînțeles, pentru mulți, ne-a povestit Jeanine, imediat după decesul lui Lucian.

”Lucian și Monica au un fiu, pe Matei, care înseamnă dar de la Dumnezeu, îl iubesc ca pe copilul meu, l-am crescut. Cu Monica am făcut pace de mult timp, este un om tare bun. Eu, Lucian și Monica am trăit împreună, timp de 9 ani, în aceeași casă. Lucian a vrut ca băiatul lui să aibă și tată și mamă. Fiul lor îi duce dorul lui Lucian. Vorbește cu papagalul pe care i l-am luat, crede că e reîncarnarea tatălui său. Orice vrea să facă îi spune papagalului. Ți se rupe inima, când îl vezi, îl adora pe Lucian, dormea la spatele lui, seara spuneau împreună rugăciuni”, a mai mărturisit Jeanine Ionescu.

Și Alexandra, fiica lui Jeanine și a lui Lucian, se luptă să contribuie cu bani pentru casă. Pictoriță talentată, puștoaica a scos la vânzare câteva icoane și tablouri, pe contul de Facebook al lui Lucian Ionescu.

În perioada în care a făcut parte din trupa Candy, Monica Andrei a avut o relație cu impresarul ei, Lucian Ionescu. Presa mondenă a scris însă că acesta a părăsit-o deși Monica era însărcinată, la acel moment. Lucian Ionescu s-a căsătorit cu o altă femeie, Jeanine, cu care se cunoastea din tinerețe, având împreună 33 de ani de relație. La finalul anului 2020, Jeanine Ionescu a anunțat că fostul impresar a încetat din viață în urma infecției cu coronavirus, la 62 de ani.

Lucian Ionescu a murit pe data de 26 decembrie. Inima impresarului s-a oprit, după lupta cu noul coronavirus.

„Eu nu prea credeam în acest coronavirus, sinceră să fiu, nu credeam că este atât de grav. Nu știu de unde ne-am îmbolnăvit, de la cine am luat. Noi am fost și la munte, și la televiziune, dar nu pot da vina pe nimeni, am fost în multe locuri”, a mai spus Jeanine, pentru sursa citată.

În 2016, Monica Andrei a participat la Vocea României, atrăgând atenția juriului cu vocea sa. Însă încercarea sa de a-și redresa cariera nu a fost tocmai un succes. Ea are acum 36 de ani și arată la fel de bine ca pe vremea în care făcea parte din trupa Candy, singura diferență fiind faptul că a renunțat la părul roșcat. Fosta cântăreață este destul de discretă cu viață ei și evită aparițiile în presa mondenă.