Starul din „Beverly Hills 90210″  a fost fotografiată de paparazzi în Malibu la cumpărături, alături de soțul ei, Kurt Iswarienko. Deși a terminat ședințele de chimioterapie abia de două luni, actrița de 46 de ani arată spectaculos, părând că și-a revenit complet după lupta brutală și chinuitoare împotriva cancerului, fiind plină de energie și într-o formă de zile mari.

 

Mai mult, aceasta și-a recăpătat și podoaba capilară. Shannen Doherty a făcut publice pe instagram imaginile dureroase  în care a fost nevoită să-și radă părul din cap din cauza ședințelor puternice de chimioterapie, însă acesta i-a crescut destul de repede și nu mai este nevoită să-și țină capul acoperit mereu sau să poarte peruci.

Cum arată acum Shannen Doherty

*EXCLUSIVE* Shannen Doherty grabs some eggs from Trancas Canyon NurserySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Actrița a vorbit deschis despre boala ei, luna trecut, într-un interviu pentru „Us Weekley”, unde a mărturisit că se simte foarte bine. „Mă simt minunat. Adică vreau să spun că mă simt bine, sunt super—pozitivă, sunt fericită că am ajuns aici unde sunt acum. Cancerul pentru mine, așa greu cum ea, a fost o binecuvântare. A schimbat persoana care eram pentru totdeauna”, a spus Doherty.

 


Mai mult, aceasta nu a lăsat ca boala să-i distrugă carieta. Aceasta a filmat în timpul bolii pentru filmul de groază „Bethany”, ce a fost lansat pe 7 aprilie. Ea va apărea  și pe micile ecrane în comedia ”Heathers” și va juca și în drama romantică „Undateable John”, alături de John Philbin, Daryl Hannah și Tom Arnold. De asemenea, Shannen va putea fi urmărită în comedia „How To Make A Deal With The Devil”, în care joacă rolul Diavolului și care urmează să fie lansată în curând.
Actrița, în vârstă de 45 de ani, a fost diagnosticată cu cancer la sân în februarie 2015, iar în mai puțin de un an, tumoarea i s-a extins și în sistemul limfatic.

 

Today was a rough day. Not because of any bad health reports. But just sometimes the stress of life, the stress of people not doing their jobs, the stress of cancer, the stress of waiting and limbo, can really get one down. It could also be how the stars are aligning. Who knows! What I do know, is this man entered my life back in March of 2016 and has not just helped me with cancer, but he has become my friend. A strong shoulder to lean on. A compassionate human who cares. A surgeon who spends hours and hours, days, weeks, simply contemplating reconstruction and how he will make me (and his other patients) as perfect as we can be. Simply said… I love him and I’m so thankful something bad like cancer can also bring something so beautiful to me. @JayOrringerMD thank you. #jayorringer #stillacancerslayer #stillblessed

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on


Fotografii: BENS / AKM-GSI/ Northfoto

 

Citește și: Îți dau lacrimile…Edith Gonzalez, bolnavă de cancer de col, a pozat pentru prima dată fără perucă. Ce femeie curajoasă