Celebra actriță are dureri cumplite , se deplasează cu greutate, a albit, a rămas fără păr, dar înfruntă boala cu zâmbetul pe buze, fiind un adevărat exemplu de voință și curaj.

Este mama unui băiețel de 8 ani, pe nume Arthur, și suferă de o boală gravă, însă nu a făcut din asta o tragedie, ci continuă să lupte zi de zi cu acestă afecțiune nemiloasă. Merge greu, dar cu toate astea face eforturi uriașe pentru a se recupera. Recent, ea a reușit să renunțe la baston, pe care l-a înlocuit cu niște orteze inteligente. Este vorba despre un sistemul ortotronic de mobilitate sub forma unor brățări, un sistem revoluționar ce oferă mai multă libertatea de mișcare pacientului ce suferă de paralizie completă sau incompletă a musculaturii.

Cum arată Selma Blair la doi ani după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă. Cele mai recente imagini cu eaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Selma a postat imagini cu protezele pe contul ei de Instagram, fiind foarte fericită și încântată de aceste dispozitive, cu care se poate deplasa mai ușor. „Nu renunțat, lucrurile bune se pot afla după colț”, le-a transmis actrița fanilor.

Mai mult, ea a uimit cu un nou look. Părul vedetei a început să crească și a renunțat la firele albe, vopsindu-se brunetă, semn că starea ei e mult mai bună.

Selma vrea să profite din plin de fiecare zi din viața ei și se pare că nici măcar pandemia de COVID-19 nu o mai sperie. Ea a fost surprinsă în Los Angeles, alături de partenerul ei de viață, Ron Carlson. Cei doi au ieșit la o plimbare scurtă și la o cafea pe străzile însorite, fiind echipată, desigur, cu mască de protecție.

Se vede cu ochiul liber că aceasta încă are mici probleme de deplasare și are nevoie de susţinerea partenerului, însă Ron își susține partenera și e alături de ea în fiecare clipă. Pare că această luptă împotriva bolii le-a făcut relația și mai puternică, ei fiind surprinși săruntându-se în public și foarte drăgăstoși.

 

Selma recunoaște că această afecțiune îi dă mari dureri de cap: ‘Sunt handicapată. Cad câteodată, scap chestii pe jos’.

Întrebată cum face față celor mai grele zile, Blair a răspuns: „Mă așez în pat și nu mă mișc. Altă soluție nu am, nu pot să fac totul. Fiul meu înțelege situatia, iar eu am învățat să nu mă mai simt vinovată.”

Considerată una dintre cele mai frumoase și apreciate actrițe de la Hollywood, vedeta în vârstă de 47 de ani a primit în urmă cu doi ani, în luna august, cea mai cruntă  veste: medicii au diagnosticat-o cu scleroză multiplă. A fost nevoită să facă mai multe runde de chimioterapie, s-a ras în cap și a trecut prin dureri cumplite, dar cu toate acestea celebra actriță nu se lasă învinsă de boală și continua să zâmbească și să se bucure de viață de dragul fiului ei.

 

Foto: Profimedia/ Hepta

Citește și:

S-au despărțit cu mare scandal, dar acum s-au împăcat: „Ne-a mai luminat Dumnezeu mintea”