Notorietatea a fost cu atât mai mare cu cât a avut o relație cu nu mai puțin celebrul Justin Bieber. După ce s-au iubit mai mulți ani, relația fiind una tumultoasă, în cele din urmă și-au spus ”adio” în 2018, iar el este deja căsătorit cu altcineva.

Cât despre ea, Selena Gomez, căci despre ea este vorba, s-a transformat într-o femeie superbă, extrem de feminină și delicată.

Selena-in-copilarieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Selena Gomez și-a început cariera ca una dintre vedetele Disney. LA 9 ani deja apărea pe micul ecran. Vedeta a ajuns pe culmile succesului odată cu rolul din ”Wizards of Weverly Place”, serialul de comedie care făcea furori în 2007, fiind urmărit de adolescenți din întreaga lume.

Au urmat alte producții de succes, precum ”Princess Protection Program” sau ”Another Cinderella Story”, care i-au făcut pe fani să se îndrăgostească de ea. La 28 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood.

Faimoasa artistă, la fel de talentată și când vine vorba despre muzică, s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri, printre care și The Weeknd, Nick Jonas sau Taylor Lautner.

Vezi și Selena Gomez a vorbit pentru prima dată de despărțirea de Justin Bieber. A fost abuzată de artist. „A fost foarte dificil …“

Citește și:

Viorica de la Clejani: ”Fără gușa de purcică arăt ca o puștoiacă de 20 de ani, asta mă strică”. Ce decizie drastică a luat vedeta

Jorge are o fiică de 19 ani. Ilinca impresionează cu frumusețea ei