Marcel a ţinut să bifeze acest eveniment inclusiv pe rețelele de socializare, cu un mesaj de suflet.

“Fiul meu (cel mijlociu), Sasha Pavel, împlineşte de 23 ani! Dragul meu fiu, îţi doresc din tot sufletul să fii sănătos, fericit, iubit, mereu încrezător de sine şi să atingi cele mai înalte culmi ale succesului în tot ceea ce faci şi vei face pentru a-ţi construi un viitor luminos! TE IUBIM ! LA MULŢI ANI, FIULE!”, a scris artistul pe Facebook, unde a postat și o fotografie actuală cu Sasha.

Sasha-a-implinit-23-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Peste 1.500 de fani ai artistului au apreciat urarea, observând și cât de bine seamănă

Sasha cu tatăl său. Practic, e copia acestuia în tinerețe.

Tată a trei copii, soție din Rusia

Din povestea de dragoste a lui Marcel Pavel cu Violeta (în vârstă de 49 de ani), poveste veche de 28 de ani, s-au născut trei copii. În afară de Sasha, cei doi îi mai au pe Richard și pe Ioana Iuvenalia. Soția lui Marcel Pavel este de origine din Rusia.

A venit în România ca balerină, pentru mai multe spectacole, și așa l-a cunoscut pe artist. „La un moment dat am plecat în Rusia, iar Marcel mă suna zilnic să mă întrebe dacă mă întorc. În cele din urmă, m-a convins şi de atunci a început viaţa mea aici.

Iniţial, părinţii mei s-au supărat, le-a fost greu că am plecat aşa departe de ţară, dar apoi au devenit înţelegători. Au avut încredere în mine şi m-au lasat să-mi aleg destinul”, povesteşte Violeta.

Revenind la Marcel Pavel, acesta și-a reluat concertele, iar zilele trecute a cântat pentru Van Damme, care de o bucată de vreme se află la noi în ţară.

Vezi și Sunt împreună de aproape 30 de ani! Declarația superbă de dragoste pe care Marcel Pavel i-a făcut-o soției

Citește și:

Raquel Welch a împlinit 81 de ani. Cum arată acum cea mai dorită femeie din lume

Primele imagini cu Theo Rose după ce a făcut Covid-19 a doua oară. „M-am hotărât să vă vorbesc..”