În instantaneul de la răsărit, de pe plajă, apare iubita lui, Andreea Cipcă, de 36 de ani, și fiul lor, Sasha, de 4 ani.

”Pe plajă. Răsăritul. Ora 5.43. Soarele a ieșit din apă. Mai întâi a fost ca o unghiuță, apoi s-a transformat încet-încet într-o minge portocalie. Când s-a desprins de linia mării, am avut impresia că a sărit un pic în sus, exact ca o minge de baschet. Iluzii optice, iluzii poetice”, descrie poetic actorul răsăritul.

”O săptămână n-am știut ce e aia internet sau facebook. Acum am găsit mesajele. Am foarte mulți prieteni. Buni și dragi.

Îmbrățișare mare tuturor. Stay safe, y’all. Love you”, a mai scris pe Facebook Florin Piersic Jr., mulțumind prietenilor pentru urări, odată cu împlinirea a 52 de ani.

Ulterior, a mai postat o fotografie, în care toți trei sunt cu gura până la urechi, cel mic fiind învelit într-o pătură. ”erată: nu am fost serioși chiar tot răsăritu’”, a scrsi actorul pe aceeași rețea de socializare.

Florin-Piersic-Jr-si-familia-saSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

În februarie 2016, Florin Piersic Jr. (51 de ani) şi Andreea Cipcă (36 de ani), iubita lui, deveneau părinţii unui băieţel, Sasha.

Sasha este cel de-al doilea copil al actorului şi regizorului Piersic Jr., primul fiind o fetiţă, Sonia (14), din relaţia avută timp de 4 ani cu actriţa Dorina Chiriac (47 de ani).

Vezi și Florin Piersic împlinește astăzi 84 de ani. Are o poveste de viață fascinantă, dar marele actor a avut parte și de multe drame: „Eu sunt un om trist”

Citește și:

Ioana Ginghină își încurajează fanii să urmeze împreună cu ea cura cu pepene: „Cu cine mai încep cura cu pepene?”

Cum s-a lăsat Gabriela Cristea de fumat: „M-am așezat cu pachetul de țigări în mână și…”