Samantha Fox va împlini joi 55 de ani și încă arată foarte bine. Blondă, cu pieptul voluptos, aceasta duce o viață liniștită în Essex, estul Angliei, ținând mereu legătura cu fanii pe rețelele de socializare.

asa-arata-Samantha-acumSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 20

Nu trăiește șingură, ci împreună cu partenera ei, norvegianca Linda Olsen, în vârstă de 45 de ani, și cu copiii acesteia.

Duce o viață activă, ea alergând și făcând gimnastică zilnic, iar asta se vede. Spune că își menține silueta printr-o alimentație bogată în legume şi fructe, puţină carne şi aproape deloc dulciuri.

Puțini știu că Samantha s-a lansat după ce a trimis o poză, cu ea îmbrăcată sumar, tabloidului The Sun.

S-a lansat în modelling când avea 16 ani și tot atunci a realizat poze extrem de provocatoare pentru acele vremuri.

Cu măsuri de invidiat – 98–59–84 – Samantha a ajuns rapid un nume, în ciuda faptului că e micuță de statură, la cei 1,58 metri. A fost cea mai fotografiată femeie a anilor 80 și a apărut inclusiv în Playboy.

Sufletul ei pereche, o femeie

De-a lungul vremii, s-a iubit cu celebrități ca Peter Foster şi cu Paul Stanley de la trupa Kiss. Însă despre Myra Stratton, răpusă de cancer la 55 de ani, în 2015, a spus că a fost sufletul ei pereche.

Sânii săi, cei care au făcut-o celebră, sunt asigurați cu 500.000 de dolari fiecare.

Vezi și Am crescut cu Familia Bundy, dar știi cum arată în prezent Bud Bundy, la 46 de ani?

Citește și:

Teo Trandafir, noi dezvăluiri despre fiica ei: „Maia a suferit împreună cu mine eroic, suntem doi soldați, umăr la umăr…”

Claudia Păstrășcanu, noi declarații halucinante despre soțul ei. Prima reacție a lui Gabi Bădălău: „Sunt scârbit ”