Celebra actriță știe cum să-și încânte fanii. Ea a postat recent pe contul ei de Instagram un selfie cu ea în piscină. Salma este în costum de baie, cu părul ud și fără pic de machiaj.

A fost desemnată femeia cu cei mai frumoși sâni naturali din lume și este printre puținele vedete care nu vor să-și ascundă vârsta și nu au apelat la bisturiu pentru a-și întineri fața.

Fanii au remarcat naturalețea și frumusețea actriței și nu au ezitat să-și exprime  admirația.

 

„Nu ai niciun rid.  Spune-ne secretul!”, „Serios, chiar cea cea mai frumoasă femeie din lume”, „Ca femeie latină sunt mândră de tine și te numesc eroul meu. Ești frumoasă în interior și la exterior”, „Ador că postezi poze cu tine naturală, fără să le photoshopezi ca să pari perfectă”, au scris fanii.

Salma Hayek fara machiajSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Actrița hispanică recunoaște că se simte mai bine ca oricând în pielea ei, în ciuda vârstei de 53 de ani, și mărturisește că îi pare rău că în tinerețe nu era mulțumită de cum arată și era așa dură cu ea.

 

„Când mă uit la fotografii cu mine de la 30 sau 40 de ani, mă văd mai frumoasă decât mă vedeam la vremea aceea. Mă criticam atât de mult”, a mărturisit Salma.

 

De atlfel, vedeta a declarat recent că nu-i place să se machieze și cel mai bine se simte când nu trebuie să-și chinuie tenul cu fel de fel de produse.

„Zilele mele preferate sunt cele în care nu port machiaj și nu mă uit în oglindă pentru că nu trebuie să mă gândesc la cum arăt. Sunt doar prezentă și îmi fac treaba”, a spus Salma.

 

Citește și: