În urmă cu un an, iubitul  Roxanei Ionescu dădea cea mai tristă veste. Vedeta, cunoscută drept Mama Natură, a pierdut sarcina în luna a șasea. În ciuda faptului că își dorea foarte mult să devină mamă, vedeta a demonstrat că este o femeie puternică și a reușit să treacă peste această experiență nefericită. De atunci, ea și-a recăpătat silueta, s-a măritat și acum se mută în casă nouă și radiază de fericire.

Roxana Ionescu are 35 de ani și arată spectaculos, având un trup de invidiat. Însă, ea a recunoscut într-un interviu mai vechi că toată viața ei a avut probleme cu  silueta sa care e predispusă la îngrăşat. Vedeta ajunsese la  65 de kg și nu era mulțumită deloc de felul în care arată. Astfel, ea a decis că e momentul să se apuce de dietă, cu care a reușit dea jos 15 kilograme, iar de atunci a reușit să-și țină greutatea sub control. Roxana a dezvăluit secretul siluetei ei într-un interviu pentru revista Taifasuri, unde a povestit cum a ajuns să aibă un trup de invidiat. 

Prima declarație a Roxanei Ionescu după ce s-a căsătoritSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Eu mănânc la ore fixe, trei mese pe zi, puţin, cât să mă satur, salate, supe, grătar, peşte, iaurturi. Nu mănânc prăjit, dar uneori îmi fac poftele cu cartofi prăjiţi, paste, dar aceste pofte „nocive’ mi le fac o dată pe săptămână, la masa de prânz, de obicei sâmbăta. Mănânc şi dulciuri, sunt „umană’.

La sală, în mod normal, merg de trei ori pe săptămână, anormal, n-am ajuns de câteva luni, dar compensez, pentru că sunt o persoană activă. Fac acasă exerciţii, abdomene, mă mai apucă în hoteluri, dansez până transpir, mai folosesc câte o cremă anticelulitică şi-mi fac masaj dacă nu reuşesc să ajung la salon.

O cremă nu face minuni, o dietă fără sală, la fel, nu va face nimic, nici sală fără dietă, trebuie să existe un echilibru în toate’, şi-a dezvăluit Roxana Ionescu regimul de viaţă pentru revista Taifasuri.

Roxana Ionescu a pierdut anul trecut o sarcină

Celebra „Mama Natură’ trăieşte de aproape șase ani o poveste de dragoste cu afaceristul Tinu Vidaicu, iar la începutul anului s-au căsătorit, după ce au trecut printr-un moment foarte greu.  Roxana Ionescu a suferit  complicații și a pierdut o sarcină, când se afla deja în luna a șasea.  Tristul incident a avut loc la sfârşitul lunii iulie, anul trecut.

Anunțul  a fost făcut chiar de Tinu Vidaicu  prin intermediul rețelelor de socializare.

„Mă tot ţin de ceva timp, dar trebuie să vă spun ceva, ca să elimin stresul şi deja a trecut ceva timp, ştim deja şi nu mai putem să vă ascundem. Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă’, a explicat Tinu Vidaicu într-un Instastory pe Instagram.

Cei doi au mărturisit că nu au de gând să se oprească aici și vor încerca din nou să devină părinți.

Citește și: