Vedeta în vârstă de 34 de ani are, de șase ani, o relație cu omul de afaceri timișorean Tinu Vidaicu. Pentru el, imediat după ce a aflat că este însărcinată, s-a și mutat în Timișoara.

Roxana Ionescu, care s-a logodit în urmă cu puțină vreme, va naște în octombrie un băiat.

Deși gravidă în șase luni, vedeta e încă sexy și își permite să pozeze inclusiv în rochii mulate.

De altfel, în fotografii de acum 2 luni nimeni nu ar fi bănuit că în interiorul ei crește încă o viață. Vedeta poza extrem de sexy, deși mai radioasă decât în alte dăți.

Roxana e insarcinata in sase luniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

În ceea ce privește nunta celor doi, aceasta va avea loc anul viitor. Prioritatea nr. 1 a vedetei și logodnicului ei e ca sarcina și nașterea să decurgă bine.

6 ani de iubire

„Este cel mai frumos lucru după ce am aflat vestea de bebe. Cumva, anul ăsta a început în forţă şi o să se termine la fel pentru că în octombrie este data în care vom face cunoştinţă cu bebe. După care, la anul vor fi toate cele, nunta… Nu fac nunta anul acesta”, a declarat vedeta pentru Antena Stars.

“La începutul acestui an, iubirea a căpătat o altă semnificație, una mai profundă. Până de curând, am crezut că există niște limite ale inimii, dar înțeleg acum că iubirea este într-adevăr infinită.

Suntem recunoscători pentru experiența care ne așteaptă. A fi părinții băiețelului nostru ne dă curaj și mai multă determinare în a crea un viitor mai frumos în care el să crească.

Îmi doresc să fim înțelepți, mai înțelegători, mai buni. Îmi doresc să fim versiunea cea mai bună a noastră pentru el” – așa suna mesajul postat de Roxana Ionescu pe contul oficial de Instagram, în urmă cu două luni, când a făcut marele anunţ.

Vezi și Roxana Ionescu va deveni mamă și se pregătește de nuntă. Primele imagini cu burtica de gravidă. Anunțul făcut în urmă cu puțin timp

Citește și: