Vedeta din Egipt a fost dată în judecată pe motiv că răspândește imoralitatea. În plus, mai spune grupul de avocați care a dat-o în judecată, actrița se face vinovată și de seducerea minorilor.

Ceea ce a purtat actrița la un festival de film de la Cairo este o rochie care în alte cercuri ar trece ca fiind cât se poate de potrivită pentru covorul roșu. Destul de conservatoare la nivelul bustului, rochia are însă poalele transparente. Se întrezărește un body, care acoperă însă strategic curbele vedetei.

rochia pentru care o actrita ar putea sta 5 ani la inchisoareSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Unii ar putea să considere această ținută indecentă, dar realitatea e că doar picioarele vedetei sunt la vedere. Însă într-o țară atât de conservatoare precum Egiptul o femeie poate ajunge să facă închisoare pentru îndrăzneala de a-și fi arătat picioarele în public.

Procesul va avea loc pe 12 ianuarie și, dacă va fi găsită vinovată, Rania Youssef riscă să plătească cu propria libertate ani grei.

Actrița s-a văzut nevoită să ceară deja scuze public pentru vestimentația sa.

Vezi și Însărcinată, în vizită de stat, dar complet dezinhibată. Meghan Markle a purtat o fustă transparentă, cu desuurile la vedere | GALERIE FOTO

Citește și: