Rochia de mireasă a lui Fahriye a fost creată de Raşit Bağzıbağlı, un celebru creator de modă turc și este din dantelă importată din Franța, care a fost lucrată manual. Potrivit presei locale, rochia va avea o trenă lungă, aceasta fiind una dintre cerințele viitoarei mirese.

Actorul Burak Ozcivit – Kemal din Dragoste InfinitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 21

Pe lângă faptul că este deosebit de frumoasă, viitoarea soție a lui Burak (Kemal din Dragoste Infinită) e radiantă în alb. Actrița obișnuiește să poarte des haine de această culoare. Și la Festivalul de la Cannes, de anul acesta, Evcen a avut mai multe ținute de culoare albă. (vezi galeria foto de mai sus)

Nici simpaticul Burak Ozcivit, cel care interpretează personajul Kemal in serialul ”Dragoste Infinită” nu va fi mai prejos. Surse apropiate celor doi au dezvăluit presei că a cerut să aibă un costum creat special pentru el, care să combine mai multe stiluri: elegant, clasic, modern și sport. Se crede, astfel, că Burak va avea o costumație foarte interesantă la nunta de pe 29 iunie.

Burak Ozcivit (Kemal) e îndrăgostit iremediabil de logodnica lui, Fahriye Evcen

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la pelicula „Kardeşim Benim 2”. EI formează un cuplu din anul 2014, iar dacă chiar se vor căsători pe 29 iulie, la două săptămâni după ce se întorc din luma de miere, ei se vor întoarce din nou împreună pe platoul de filmare.

Brunetul a dezvăluit că din prima clipă în care a văzut-o pe Evcen a știut că este aleasa lui. „Din prima clipă când ne-am văzut, între noi a existat chimie. A fost o comunicare instantanee. (…). Când o întâlnești pe femeia vieții tale, nu cercetezi, nu analizezi, ci pur și simplu știi, iar sentimentul acesta nu te părăsește nicio clipă”, a mai spus acesta.

CITEȘTE ȘI

Cum arată invitația la nunta lui Burak Ozcivit. Noi am fost surprinse. Ne așteptam la cu totul altceva, de la doi actori atât de cunoscuți și îndrăgiți